Назад

Не е в наличност

GAMARDE Био крем за лице органичен BB за чувствителна кожа 40ml

Код:

38986

Марка:

GAMARDE

Производител:

GAMARDE


Последна продажна цена: 29.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GAMARDE Био крем за лице органичен BB за чувствителна кожа 40ml

BB крем Gamarde Organic BB Cream 4-in-1 Tinted Moisturiser е универсална грижа за лице 4 в 1, която работи в 4 различни насоки: възстановява баланса на влагата, спира възпаленията, изравнява тена и предпазва чувствителната, светла кожа от външни влияния. Леката му текстура не тежи на лицето и го прави идеален за ежедневна употреба. Той се състои изцяло от съставки с натурален произход, които са изключително деликатни към епидермиса и не провокират дразнене. Формулата съдържа термална вода Gamarde Water, екстракт от листа на алое, глицерин и богат комплекс от питателни масла (слънчогледово, арганово, масло от ший, камфорово дърво, жожоба и нежна палмароза). Естествените им хидратиращи свойства поддържат оптимално ниво на влага през цялото време, омекотяват и подхранват клетките с ценни вещества. Към тях е добавен и пчелен восък, който притежава противовъзпалителни сили и предпазва кожата от образуване на несъвършенства. Сложете край на дребните дефекти и бъдете винаги перфектни с Gamarde Organic BB Cream 4-in-1 Tinted Moisturiser!

Начин на употреба: нанасяйте сутрин върху лицето, шията и деколтето. Прилагайте самостоятелно или върху крем Gamarde, съобразен с типа на Вашата кожа.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0