Назад

Не е в наличност

HEALTH LINK Био масло от вечерна иглика 50ml

Код:

39116

Марка:

HEALTH LINK

Производител:

HEALTH LINK


Последна продажна цена: 9.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HEALTH LINK Био масло от вечерна иглика 50ml

HEALTH LINK Био масло от вечерна иглика 50ml

Маслото от вечерна иглика (Oenothera biennis) се извлича от семената на растението, отглеждано в контролирано био земеделие. Маслото се пресова внимателно при ниски температури под 40° С, при отсъствие на светлина и въздух, и без употребата на химически разтворители. Маслото се бутилира в инертна атмосфера и по този начин ненаситените мастни киселини не се окисляват. То е богат източник на ненаситени мастни киселини, особено линолова киселина и гама-линоленова киселина, които са от решаващо значение за изграждането на клетъчните мембрани и създаването на полезни простагландини. Те играят важна роля в нашата имунна система.

Маслото от вечерна иглика подпомага за минимизиране на различни екземи и обриви, за регенериране на кожата, косата (под формата на маслени маски) и ноктите. Оказва благоприятен ефект при менструални затруднения или по време на менопауза, тъй като поддържа хормоналния баланс. Допринася за регулиране на кръвното налягане, активността на сърцето и нивото на холестерола, както и метаболизма, ускорява изгарянето на мазнините и потиска отлагането на мазнини. Маслото от вечерна иглика подпомага за укрепване на цялостния имунитет на човешкото тяло.

Препоръчителен дневен прием: 1,5g-3g дневно (1-2 супени лъжици).

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, и деца под 3 годишна възраст. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Средни хранителни стойности   в 100g
  Енергия   3768 kJ/900 kcal
  Въглехидрати   0g
  - от които захари   0g
  Мазнини   100g
  - от които наситени мастни киселини   10g
  - мононенаситени мастни киселини   8g
  - полиненаситени мастни киселини   82g*
  Белтъци   0g
  Сол   0g

*от които алфа-линолова киселина (Омега-6) 72,6g.

Съхранение: При температура под 20°, след отваряне съхранявайте в хладилник и затваряйте добре бутилката. Пазете от пряка слънчева светлина.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0