Назад

Не е в наличност

DOUBLE WOOD Blue Spirulina Синя Спирулина за тонус и енергия на прах x 30g

Код:

46990

Марка:

DOUBLE WOOD

Производител:

DOUBLE WOOD, USA


Последна продажна цена: 70.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DOUBLE WOOD Blue Spirulina Синя Спирулина за тонус и енергия на прах x 30g

Синята спирулина е водорасло, което се среща естествено във водоеми по целия свят. Тя е мощен източник на хранителни вещества. Притежава невероятно високо съдържание на протеини и е един от най-добрите източници на антиоксиданти и витамини B1, B2, B3, B6 и B9, както и витамини C, A, D и E. Изследванията показват, че има силни антиоксидантни, болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства.

Здравословни ползи:

Антиоксидантни свойства
Основният активен компонент на спирулината се нарича фикоцианин. Този пигмент прави много повече от това да придава на спирулината уникалния синьо-зелен цвят. Фикоцианинът е антиоксидантно вещество, което може да се бори със свободните радикали и да инхибира производството на възпалителни сигнални молекули, наречени още цитокини. Спирулината има 280% по-голяма антиоксидантна сила в сравнение с боровинките.

Понижава артериалното кръвно налягане
Учените са открили, че спирулината притежава антихипертензивни свойства. Наличието на един конкретен пептид, наречен SP6, е идентифициран като отговорник за този ефект.

Смята се, че SP6 стимулира процес в тялото, който освобождава азотен оксид - сигнална молекула, която помага на стената на кръвоносните ви съдове да се релаксира и разшири.

Регулира нивата на кръвната захар
Синята спирулина помага за дългосрочното регулиране на нивата на кръвната глюкоза. Този ефект е изключително ценен, тъй като потенциално може да намали смъртните случаи, свързани със захарен диабет.

Помага за изгарянето на излишните мазнини, стимулира изграждането на мускулна маса и осигурява по-голяма издръжливост
Синята спирулина е чудесен източник на протеин и често се използва като добавка за отслабване. Високото съдържание на протеин може да помогне по два начина - ограничава апетита и стимулира изгарянето на мазнини.

Изследванията също така показват, че спирулината може да повиши изометричната мускулна сила и издръжливост поради съдържанието на есенциални аминокиселини и високо съдържание на протеини, които са важни за мускулния растеж.

Синята спирулина осигурява повишаване на нивата на азотния оксид в тялото, което може да подобри цялостното атлетично представяне, но също така е и отличен източник на желязо, което е необходимо за производството на енергия

Помага за отстраняването на тежки метали
Синята спирулина може да се свърже с тежките метали в тялото и да помогне за отстраняването им.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0