Назад

В наличност

NATURE'S TRUTH Zinc 50 mg Chelated x 100 tabl

Код:

45827

Марка:

NATURE`S TRUTH

Производител:

NATURE`S TRUTH

12.22 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURE'S TRUTH Zinc 50 mg Chelated x 100 tabl

NATURE`S TRUTH Zinc 50 mg Chelated x 100 tabl

Получете антиоксидантната подкрепа, от която се нуждаете за цялостно здраве и уелнес с цинк в хелатна форма! Цинкът е основен минерал. Както всички минерали, човешкото тяло не може да произвежда цинк сам, така че той трябва да се набавя всеки ден от храните, които ядете, или добавките, които приемате. Този хелатиран цинк доставя 50 mg цинк във всяка вегетарианска таблетка и една на ден е всичко, от което се нуждаете, за да подпомогнете здравето и благосъстоянието си през цялата година. Нашият цинк е хелатиран, което означава, че всяка таблетка е специално проектирана да подобри усвояването на това основно хранително вещество в тялото ви. Ние знаем колко важно е чистото уелнес изживяване за вас и тези, които обичате. Ето защо ние използваме само най-добрите съставки при създаването на нашия хелатиран цинк. Нашите подходящи за вегетарианци таблетки са без ГМО, без глутен, без млечни продукти и без соя и са създадени без никакви изкуствени оцветители, изкуствени аромати, изкуствени подсладители или консерванти, така че можете да получите чистото и честно хранене, което очаквате от Nature’s Truth. Цинк – хелатна форма. 100 таблети. Хранителна добавка. Предназначение: Подпомага и благоприятства нормалното функциониране на организма допринася за добър тонус. Цинкът участва в почти всички метаболитни процеси на организма и го благоприятства. Цинкът подпомага и благоприятства кожата и ноктите.

Препоръчителна дневна доза: 1/4 таблета. Указания за употреба: Приемайте 1/4 таблета с достатъчно количество вода, без значение от приема на храна.

Съдържание в ПДД (1/4 таблета): Цинк (като цинк глюконат) 12.5mg

Съставки: Цинк глюконат, дикалциев фосфат, стеаринова киселина от растителен източник – пълнители и стабилизатори, кроскарамелоза - дезинтегрант, магнезиев стеарат от растителен източник, силициев диоксид – антислепващи агенти. Условия на съхранение: На сухо място при стайна температура, без пряк достъп на слънчева светлина, на място, недостъпно за малки деца. Нетно количество: 52g Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Цинк глюконат, дикалциев фосфат, стеаринова киселина от растителен източник – пълнители и стабилизатори, кроскарамелоза - дезинтегрант, магнезиев стеарат от растителен източник, силициев диоксид – антислепващи агенти.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0