Назад

В наличност

NATURE'S TRUTH Black Seed Oil x 50 softgels

Код:

45829

Марка:

NATURE`S TRUTH

Производител:

NATURE`S TRUTH

26.84 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURE'S TRUTH Black Seed Oil x 50 softgels

NATURE`S TRUTH Black Seed Oil x 50 softgels

Маслото от семена на черен кимион е естествен източник на тимохинон, фитохимично съединение, известно със своите антиоксидантни свойства. Тимохинон естествено съдържа Омега-6 и Омега-9 мастни киселини, които са важни мазнини, които тялото ви не може да произвежда само и трябва да ги набавя от храни или добавки, за да получи дневната си доза. Нашето масло от семена на черен кимион е внимателно извлечено от семената на растението черен кимион (Nigella sativa). Известен още като масло от черно семе, този билков екстракт е роден в Близкия изток, Източна Европа и части от Азия и се използва в холистични уелнес практики от векове. Маслото от семена на черен кимион на Nature’s Truth не съдържа разтворители и хексан, а тези меки капсули с бързо освобождаване доставят 2000 mg от това полезно масло на порция. Нашето необработено масло от семена на черен кимион е студено пресовано, което означава, че е щателно извлечено чрез процес под високо налягане при много ниски температури. Тъй като по време на този специализиран метод не се използва топлина или кислород, повече от естествените хранителни вещества на маслото от семена на черен кимион се запазват и доставят до вас в тези меки гелове с бързо освобождаване. Ние знаем колко важно е чистото уелнес изживяване за вас и тези, които обичате. Ето защо ние използваме само най-добрите съставки при създаването на нашето студено пресовано масло от семена на черен кимион. Нашите меки капсули с бързо освобождаване са без ГМО, без глутен, без млечни продукти и без соя и са създадени без никакви изкуствени оцветители, изкуствени аромати, изкуствени подсладители или консерванти, така че можете да получите чистото и честно хранене, което очаквате от Истината на природата. Черен кимион - масло. 50 Бързо освобождаващи се меки капсули.

Хранителна добавка. Предназначение: Благоприятства нормалната функция на организма. Благориятства жизнеността, оказва подкрепа на доброто физическо състояние. Препоръчителна дневна доза: 2 Бързо освобождаващи се меки капсули.

Указания за употреба: Приемайте 2 бързо освобождаващи се меки капсули с достатъчно количество вода, без значение от приема на храна. Съдържание в ПДД (2 бързо освобождаващи се меки капсули): Калории 20 Общо Мазнини 2g 2,86% От които полиненаситени 1g * Черен кимион - масло (Nigella sativa) (семена) 2000mg (съдъдържа естствено съдържащ се Тимохинон (TQ)) Съдържание на мастни киселини: Omega 6 (Линоленова киселина) 40 – 67% Omega 9 (Олеинова киселина) 17 – 30%

Съставки: Черен кимион – масло от семена, желатин за капсула, глицерин от растителен източник – пълнител и стабилизатор.

Условия на съхранение: На сухо място при стайна температура, без пряк достъп на слънчева светлина, на място, недостъпно за малки деца. Нетно количество: 65g Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Черен кимион – масло от семена, желатин за капсула, глицерин от растителен източник – пълнител и стабилизатор.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0