Назад

В наличност

DRAGON SUPERFOODS Протеин от бадеми 200g

Код:

45534

Марка:

DRAGON FOODS

Производител:

DRAGON SUPERFOODS

14.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DRAGON SUPERFOODS Протеин от бадеми 200g

Био Бадемов Протеин Dragon Superfoods е произведен от органична суровина с най-добро качество. Изцяло растителен, натурален протеин, без глутен.

Съдържа 47% протеин, подходящ за хора с непоносимост към лактоза. Лек ядков вкус и аромат. Бадемовият протеин се добива от висококачествени, органично отгледани бадемови ядки. Освен протеиновото съдържание, бадемовият протеин на прах запазва голяма част от хранителните качества на ядките. В протеина се запазват витамините и минералите на бадемите, известни като ядките на красотата. Протеинът от бадем се слави с много добра поносимост и благоприятно въздействие върху чревната система. Бадемовият протеин също се смята, че повлиява благоприятно нормалните функции на сърцето, главно заради съдържанието на витамин Е в бадемите. За разлика от ядките, бадемовият протеин е с ниско съдържание на мазнини. С приятен вкус и аромат, бадемовия протеин е отличено допълнение към шейкове и смутита, придавайки им характерна ядкова нотка. Бадемов протеин на прах се комбинира добре с други растителни протеини за по-голямо разнообразие на аминокиселини.

Лекият ядков нюанс го прави подходящ и за комбиниране с растителни млека.

бадемов протеин на прах* *био сертифициран продукт Употреба: добавете 2-3 супени лъжици (25 – 30g) бадемов протеин към шейкове, смутита, спортни напитки, плодови сокове и др. Разбъркайте добре. Хранителна стойност за 100 g: Енергийна стойност (kJ/kcal) 1671/400 Мазнини (g) 13,4-20,2 – от които наситени мастни киселини (g) 12,8-19,2 Въглехидрати (g) 9,4-14 – от които захари (g) 5,8-9,8 Белтъци (g) 47 Влакнини (g) 11,2-16,8 Сол (g) 0,02

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0