Назад

В наличност

DRAGON SUPERFOODS Протеин от тиквено семе 200g

Код:

39315

Марка:

DRAGON FOODS

Производител:

DRAGON SUPERFOODS

6.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DRAGON SUPERFOODS Протеин от тиквено семе 200g

Протеин от тиквено семе е предпочитан заради естественото съдържание на цинк и магнезии и Омега мастни киселини. Лек за храносмилането с приятен ядков вкус.
Протеин от тиквено семе Dragon Superfoods се добива от био тиквени семена чрез щадящи методи. Получава се лек за храносмилането растителен протеин, запазил минералния състав и голяма част от хранителните вещества на тиквеното семе. Предпочитан заради естественото съдържание на цинк и магнезии и Омега мастни киселини.

Защо протеин от тиквено семе?
Тиквеното семе е ценено заради съдържанието на минерали като цинк и магнезий, витамин Е, както и Омега мастни киселини. Протеинът се получава чрез щадящи процеси след извличане на мазнината, като се смята, че запазва голяма част от хранителните качества на семената. Предимство на растителния протеин от тиквено семе е, че е много лек за храносмилателната система. Много подходящ за спортисти. Предпочитана алтернатива от вегетарианци и вегани, хора с лактозна непоносимост за разнообразие в ежедневното балансирано меню.

Приятният му ядков аромат и вкус го правят предпочитан за ежедневна употреба и за комбинация с други растителни протеини. Подходящ както за смутита и фрешове, тиквеният протеин може да обогати хранителния състав на зеленчуковата супа, като ще й придаде приятна плътност, аромат и допълнителен вкус. Добавете след като сервирате, за да не готвите суровия протеин.
Био Протеин от Тиквено Семе Dragon Superfoods е с 66% съдържание на протеин, добре се комбинира с конопен протеин за обогатяване на аминокиселинния профил, и/или с оризов/грахов протеин за повишаване приема на белтък.

Употеба: 25 g на ден.

Съставки: протеин от тиквено семе*, сол
*био сертифициран продукт

Хранителна стойност на 100 g:

Енергийна стойност (kJ/kcal) 1567/374
Мазнини (g) 12,3
– от които наситени мстни киселини (g) 2,5
Въглехидрати (g) 5,2
– от които захари (g) 2,2
Влакнини (g) 11
Белтъци (g) 55
Сол (g) 2
Произход: Австрия

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0