Назад
Най-продавани
Нов

В наличност

HAYA LABS METHYL-B12 Метил-Б12 200mcg x 100 tabl

Код:

18733

Марка:

HAYA LABS

Производител:

HAYA LAB

21.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HAYA LABS METHYL-B12 Метил-Б12 200mcg x 100 tabl

Витамин В12 е органично съединение, принадлежащо към групата на витамините от В комплекс, които са предшественици на коензимите. Витамин В12 е необходим за правилната клетъчна функция в тялото, особено на нервната система, храносмилателната система и костния мозък. Играе ключова роля в синтеза на еритроцитите, метаболизма на бързо делящите се клетки, синтеза на невротрансмитери и образуването на миелиновата обвивка. Можете да се възползвате от всички благоприятни ефекти на това хранително вещество за организма чрез висококачествения продукт Methyl B-12 200 мкг 100 таблетки на супер цена от Haya Labs.

Метил B12 200 мкг 100 таблетки на чудесна цена е хранителна добавка в подкрепа на енергийния метаболизъм, нервната система и сърдечната функция. Всяка таблетка съдържа 200 мкг метилиран витамин B12, която е най-бионаличната форма на В12 – метилкобаламин.

Това е изключително важно, тъй като, в сравнение с другите форми на този витамин, не е необходимо метилирането да се извършва от самия организъм. Пропускането на този процес значително увеличава бионаличността на това хранително вещество в тялото.

Метилкобаламинът е известен със способността си да регулира хемопоетичните процеси, както и да подобрява състоянието на нервната система и настроението. Положително влияе върху състоянието на кръвоносната система, противодействайки на атеросклерозата.

Methyl B-12 200 mcg 100 Tablets компенсира дефицит на В12 в ежедневната диета и допринася за нормалното протичане на процеса на производство на кръв в кръвотворната система. Ролята на витамин В12 в състава на кръвта е толкова важна, че недостатъчното му снабдяване може да доведе до така наречената анемия, причинена от дефицита на витамин В12.

Methyl B-12 200 мкг 100 таблетки подобрява функционалността на нервната система. Съдържащият се в продукта витамин В12 има благоприятен ефект върху нервната система. Той подпомага нейното действие, участва в образуването на миелиновата обвивка, регулира синтеза на невротрансмитери, насърчава когнитивните способности и помага за лесното заспиване. Доказано е, че нивата на B12 са твърде ниски при хора с депресия, така че може да е важен и за емоционалното състояние.

Заедно с това приемът на Метил B12 200 мкг 100 таблетки на уникална цена от Haya Labs ще повиши енергийното производство във Вашия организъм. Адекватното снабдяване с витамин В12 е от съществено значение за поддържането на правилния енергиен метаболизъм. Той участва в усвояването на хранителните вещества и използването им от тялото. Това е особено важно за хората, които водят активен начин на живот. Витамин В12 подобрява процесите на генериране на енергия и влияе положително върху способността за трениране.

- Източник: https://biomall.bg/methyl-b-12-metil-b12-tabletki-haya-labs-cena

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0