Назад
Най-продавани
Нов

Не е в наличност

HAYA LABS CAL-MAG-ZINC with Vitamin D Калций,магнезий и витамин D3 x 90 tabl

Код:

37456

Марка:

HAYA LABS

Производител:

HAYA LAB


Последна продажна цена: 23.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HAYA LABS CAL-MAG-ZINC with Vitamin D Калций,магнезий и витамин D3 x 90 tabl

Calcium Magnesium & Zincwith Vitamin D на HAYALABS е отлична формула, снабдяваща с хранителните съставки, необходими за поддържане плътността и силата на костите: калций, магнезий, цинк и витамин D. Борбата със загубата на костно вещество е сложен процес, който изисква повече от простото наличие на калций.
 
Ползи за здравето:
 

  • Подхранва костната тъкан
  • Стимулира костния растеж
  • Заздравява зъбите
  • С подобрено усвояване

 
 
Калцият и магнезият са важни минерали за оптимално здраве. Те са незаменими за костите, зъбите, а също така са важни за поддържане на мускулите и нервната система. Препоръчителното съотношение е 2:1.


Цинкът, важен минерал за оптимално здраве, е компонент на всички тъкани в организма, органите и телесните секреции. Той се намира във високи концентрации в ретината на окото, черния дроб, бъбреците, репродуктивните флуиди и простатната жлеза при мъжете. Играе роля на практика във всички биохимични механизми и физиологични процеси. Проучванията показват, че цинкът е от особено значение за здравето на костите, тъй като е нужен за поддържане на оптимална плътност. Един от първите признаци за негов дефицит е загубата на вкус и мирис. Тялото не произвежда този елемент, ето защо е необходимо набавянето му от външни източници.


Витамин D помага на тялото да абсорбира калций от чревния тракт. Това усвояване е от особено голямо значение за здравето на костите и насърчава тяхната минерализация. Без този витамин те могат да станат тънки, чупливи, меки или безформени.
 

В допълнение, тази формула съдържа Бетаин HCl и Глутаминова киселина HCl. Те са включени, за да подпомогнат максималното смилане на калция, магнезия и цинка. Това е особено важно, тъй като нивата на солна киселина, обикновено намаляват с възрастта.
 

Една доза = 2 таблетки
 

Начин на приемане: Приемайте по 1 доза дневно.
 

Дози в опаковка: 45
 
 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0