Водните разтвори са удобно средство за почистване на носната лигавица. Те са често предпочитани от много хора, тъй като съдържат соли, минерали и антисептици, които успешно премахват секретите, успокояват раздразнените зони и предпазват синусите от инфекции. Освен за промиване на носа някои физиологични разтвори могат да се прилагат и за уши, очи и рани, както и за облекчаване на симптомите на алергии.

Ако сте се насочили към подобен разтвор, е важно да знаете, че трябва да използвате единствено създаден за това продукт или филтрирана, преварена или дестилирана вода. Понякога е възможно чешмяната вода да съдържа микроби, които да влошат проблема или да създадат нов такъв. В случай че изпитвате затруднения и имате въпроси относно промивката с воден разтвор, се допитайте до лекар или фармацевт. Те ще ви дадат полезни насоки, с чиято помощ да извършите процеса по-лесно.

Какви водни разтвори ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите широка гама висококачествени водни разтвори.

Ако сте от хората, на които се налага да прекарват продължително време в затворени и топли помещения, е много вероятно да страдате от изсушаване на носната лигавица. Соленият разтвор за нос Dr. Theiss с морска вода и ехинацея, който се предлага под формата на спрей, може да помогне при този проблем.

Един продукт, подходящ и за най-малките, е физиологичният разтвор за бебета на марката HUMER. Той може да се използва за инхалации и промиване на нос, уши, очи и рани, като е пригоден както за кърмачета, така и за възрастни.

Спреят за нос с морска вода на бранда MARISOL се грижи за доброто състояние на носната лигавица. С него тя функционира правилно, а това ще ви спести някои досадни симптоми като течащ и запушен нос, дразнене и сухота. С помощта на спрея шансовете за инфекции на горните дихателни пътища ще намалеят. Този продукт е подходящ за ежедневна употреба и може да се използва като средство за превенция от вирусни заболявания, настинки и алергии.

Друг търсен при нас продукт е физиологичният разтвор за нос, произведен от SUN WAVE PHARMA. Той се използва при бронхиолити, бронхиектазии и кистозна фиброза. Благодарение на неговия осмотичен ефект секретите в долните дихателни пътища се мобилизират и се предотвратява изсушаването на бронхиалната лигавица.

Изберете воден разтвор от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Водни разтвори” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!