Назад

В наличност

NASO LIBERO хипертоник спрей 100ml

Код:

38830

Марка:

Linea Trading

Производител:

LINEA Trading

14.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NASO LIBERO хипертоник спрей 100ml


 
 Описание
Naso Libero Hypertonic притежава силно отпушващо и овлажняващо действие и подобрява защитата на носната лигавица. Поръчай тук сега!

Назо Либеро хипертоничен спрей за нос съдържа 2% разтвор на натриев хлорид. Подходящ и за бебета, деца и възрастни. Базиран е на морска сол, богата на минерални соли.

Хипертоничният разтвор има по-висока концентрация на NaCl от клетките в тялото. Благодарение на това действа отбъбващо като извлича течността от подутите мембрани. Така се улеснява дишането през носа. Има действие на разтворител и измива слузните корички от носа. Подобрява усещането за комфорт, като поддържа носната лигавица влажна.

Промиването със солен разтвор помага за поддържане на носните канали отворени като отстранява гъстата или засъхнала слуз. Подобрява се и функцията на ресничките, участващи в изчистването на синусите. По този начин може да се помогне да бъде предотвратено разпространението на инфекция в синусите и стичането на назален секрет.

Naso Libero Hypertonic е подходящ за:

Ежедневна назална хигиена
Симптоми на алергия и синусови инфекции
Запушен нос, причинен от настинки, синузит, ринит, алергии, сенна хрема, прахови частици, замърсяване на въздуха, постоперативна назална грижа
Овлажняване и почистване на ноздрите

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0