Грижа за храносмилателната система

Антиеметици, при повръщане

Грижа за храносмилателната система Антиеметици, при повръщане

Антиеметиците са лекарства, използвани за лечение и предотвратяване на гадене и повръщане.

Тези лекарства се предлагат в няколко форми, включително хапчета, сиропи и прахове, и се използват за различни показания. Много често причините за прием на антиемитици включват: прилошаване при пътуването, инфекции, бременност, химиотерапия, хирургия, вестибуларни нарушения, и други.

Какви лекарства против повръщане ще откриете в онлайн аптека Subra

При нас ще откриете голяма гама продукти против повръщане в различни форми - таблетки, близалки, прахчета и сиропи.

Една често срещана употреба на антиеметици е за предотвратяване на болест по време на пътуване. Тези лекарства често се продават без рецепта като хапчета против повръщане при пътуване и са популярни сред тези, които изпитват гадене и повръщане, докато са на лодки, самолети или в коли.

Хомеопатичният лекарствен продукт Кокулин е подходящ при прилошаване при пътуване. Добре е приемът да започне в деня преди пътуването, а след това да се продължи при поява на симптомите по време на самото пътуване.

Освен при пътуване, гаденето и повръщането може да са предизвикани от преяждане, препиване, стомашно-чревни проблеми, и при бременност. При стомашно-чревен дискомфорт може да се вземат и лекарства против повръщане, които се смучат. Antiemetil таблетки за смучене съдържат екстракт от джинджифил. Те са с приятен вкус на лимон и мента, без захар, и са подходящи за възрастни и деца над 4 години.

За да направите приема на таблетки против повръщане по лесен за детето, може да изберете продукт под форма на близалка, като Prevomit Kids близалки. Те са особено подходящи при прилошаване при пътуване, включително предизвикано от рязко спиране, тръгване и наличие на много завои.

Освен хапчета се предлагат и прахчета против повръщане. Тези прахове обикновено се смесват с вода и се консумират през устата за облекчаване на гадене и повръщане. При гадене и повръщане, организмът бързо може да се дехидратира. Затова прахчетата против повръщане често се комбинират и с прахчета за хидратация на организма.

Защо да изберете онлайн аптека Subra

Разгледайте нашата категория „Антиеметици“ и изберете подходящия за вас продукт, според вашите специфични нужди!

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!