Назад
Нов

Не е в наличност

TRAVELFIX 500mg при гадене при пътуване x 10 tabl

Код:

51660

Марка:

Travelfix

Производител:

Uni-Pharma Kleon Tsetis Pharmaceutical Laboratories S.A.


Последна продажна цена: 10.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

TRAVELFIX 500mg при гадене при пътуване x 10 tabl

Travelfix® (Травелфикс). С Джинджифил 500 mg.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. Съдържание: 10 таблетки. Предназначение: Спомага за облекчаване на гаденето и прилошаване при пътуване. Не предизвиква сънливост. Travelfix® съдържа билков екстракт от джинджифил и помага за облекчаване на гаденето и прилошаването по време на пътуване. Без захар. Без консерванти. Препоръчителна дневна доза - инструкции:

Деца над 12 - годишна възраст и възрастни: 2-3 таблетки с малко вода, 30 минути преди заминаване, а след това по 1 таблетка на всеки 2 часа, ако е необходимо. Деца от 6 до 12 години: 1 таблетка с малко вода, 30 минути преди заминаване и след това 1 таблетка на всеки 4 часа, ако е необходимо. НЕ СЪДЪРЖА: Глутен, млечни продукти, соя, генетично модифицирани организми. Предупреждение: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Продуктът не е предназначен за профилактика и/или лечение на заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се съхранява на сухо и хладно място (< 25°С), недостъпно за деца Билков екстракт от джинджифил, Микрокристална целулоза 102, Колоиден силициев диоксид, Стеаринова киселина, Натриев нишестен гликолат.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0