Назад
Нов

В наличност

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве за деца орален спрей 25ml

Код:

43718

Марка:

BETTER YOU

Производител:

BETTER YOU

27.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве за деца орален спрей 25ml

BETTERYOU IMMUNE HEALTH Имунно здраве за деца орален спрей 25ml

е висококачествена хранителна добавка за деца под формата на спрей за ежедневна употреба.

Осигурява дневната доза витамини и минерали на организма за силен имунитет. Специалната му формула включва витамини A, C, D и минералите селен и цинк. Спреят предпазва организма от вредното действие на свободните радикали, благоприятства състоянието на косата, кожата и ноктите, повишава естествените защитни сили на организма и намалява усещането за умора и отпадналост. Витамин А оказва регулация на работата на B-клетките за поддържане на имунната хомеостаза, витамин C подпомага образуването на бели кръвни телца, справящи се с инфекциите. Витамин D повишава производството на противовъзпалителни цитокини като IL-10. В същото време селенът увеличава антивирусния имунитет, а цинкът задейства ензимите, които разграждат протеините на вирусите и бактериите. Ежедневната употреба на спрея защитава организма от вируси и бактерии и други патогени. Спреят е подходящ за деца над 1 година. Продуктът се отличава с по-бързото и пълноценно усвояване в сравнение с други форми на хранителни добавки. С естествен и приятен вкус на малина, грозде и портокал. Спреят е достатъчен за 32 дневни дози. Подходящ за вегетарианци. Без изкуствени оцветители и аромати. Без алкохол. Без млечни продукти. Без глутен и пшеница. Без соя. Без захар.

Състав: Вода, ксилитол, глицерин, аскорбинова киселина (витамин С), стабилизатор (ɣ-циклодекстрин), емулгатори (акациева гума и слънчогледов лецитин), средноверижни триглицериди, цинков бисглицинат (цинк), консервант (калиев сорбат), витамин А ацетат (витамин А), сгъстител (ксантанова гума), антиоксидант (екстракти от розмарин), естествени аромати (малина, грозде и портокал), натриев селенат (селен), подсладител (стевиол гликозиди), витамин D3 (холекалциферол).

Активни съставки: Витамин А, С и D, селен и цинк.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0