Назад

В наличност

CANDIZIN за добър имунен отговор x 10 caps

Код:

48379

Марка:

BIOSHIELD

Производител:

BIOSHIELD BG

15.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

CANDIZIN за добър имунен отговор x 10 caps

CANDIZIN за добър имунен отговор x 10 caps

СЪСТАВКИ В ЕДНА КАПСУЛА: Бета глюкан 80% -100mg, 5 mg активни вещества получени от пречистени микробни лизати от инактивирани микроорганизми: Cutibacterium acnes lysatum -  2.1 mg, Candida albicans lysatum - 1.5mg, Candida glabrata  lysatum - 0.8mg, Candida krusei lysatum - 0.2mg, Candida tropicalis lysatum - 0.2mg, Gardnerella vaginalis  lysatum- 0.2mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ: Пълнител: Микрокристална целулоза

СЪСТАВ НА КАПСУЛАТА: Хидроксипропил метил целулоза

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Съдържа смес от лизати (екстракти от инактивирани микроорганизми) от  бактерии и дрожди, които  подпомагат  активирането на имунната ситема и допринасят за формиране на имунен отговор спрямо  микроорганизмите, които влизат в състава им.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ :  Лица над 15 г. да приемат по 1 капсула дневно за 10 дни желателно е  между храненията, следва прекъсване приема за 20 дни и повторна употреба за 10 дни, нова пауза за 20 дни и следващ прием от 10 дни (Общо 3 последователни приема от по 10 дни на Candizin/Кандизин). След завършването на този основен цикъл на употреба на Candizin/Кандизин следва 2 месечна пауза и приема може да се повтори с нов цикъл. Препоръчва се употебата на Candizin /Кандизин от двамата партньори по едно и също време.

НЕТНО КОЛИЧЕСТВО:  опаковка от 2.65 g

10 капсули /1 блистер x 10 капсули /

 

МИКРОБНИТЕ ЛИЗАТИ СА БЕЗВРЕДНИ ЕКСТРАКТИ ОТ ИНАКТИВИРАНИ МИКРООРГАНИЗМИ, КОИТО ПОВЛИЯВАТ ДОБРЕ, КАКТО ВРОДЕНИЯ, ТАКА И ПРИДОБИТИЯ ИМУНИТЕТ И ПРОИЗВОДСТВОТО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ НА АНТИТЕЛА В ОРГАНИЗМА.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0