Назад
-10%
Специална цена

В наличност

OMNI BIOTIC IMUND за силен имунитет с вкус на ягода x 30 chew

Код:

42225

Марка:

VEDRA

Производител:

INSTITUT ALLERGOSAN

53.99 лв
Стара цена: 60.09
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OMNI BIOTIC IMUND за силен имунитет с вкус на ягода x 30 chew

Омни‑Биотик ИмунД в подкрепа на оралния микробиом като първа защитна линия на организма. Създаден специално за децата като таблетки за смучене с плодов вкус на ягода и без захар. Omni-Biotic Immund е пробиотик с бактериалния щам Streptococcus salivarius K12, естествено срещащ се в устното пространство и изпитван в рамките на множество проучвания. Омни‑Биотик ИмунД съдържа и витамин D, който допринася за нормалната функция на имунната система при деца и възрастни.  Omni-Biotic Immund е идеален за деца със страхотен ягодов вкус и без захар.

Бактериалният щам Streptococcus salivarius K12 е естествено срещащ се в устната кухина, а неговият ефект е изпитван в рамките на множество проучвания. Стрептококите са широко разпространен вид бактерии, който обикновено се свързва с болести. По-малко известно е обаче, че в това семейство бактерии всъщност има не само "лоши" членове, но и добри – именно такъв е бактериалният щам Streptococcus salivarius K12.  В здрава устна кухина, той е доминиращ микроорганизъм и е един от първите заселници. При кърмачета Streptococcus salivarius K12 се открива от няколко часа до дни след раждането. Въпреки, че гъстото населяване на устното пространство със Streptococcus salivarius K12 е от полза, около 60 % от населението губи този полезен щам в хода на живота.

Витамин D допринася за нормалната функция на имунната система при деца и възрастни и е важен за процеса на клетъчно делене. Това е ключово за клетките на устната лигавица, тъй като честото им регенериране е важно, за да се поддържа функцията на устната лигавица като бариера срещу нежелани микроби.

В една таблетка за смучене Омни-Биотик ИмунД (= 0,81 g) има минимум 1 милиард бактерии от щама Streptococcus salivarius K12.

Съставки (формулировка Bactoblis®): Изомалт, бактериален щам, магнезиев стеарат, аромат на ягода, витамин D (холекалциферол).

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0