Назад

В наличност

MANUKA BENEFIT Спрей за гърло с мед от Манука 20 ml

Код:

49134

Марка:

MANUKA BENEFIT

Производител:

OPTIMA, ITALY

31.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MANUKA BENEFIT Спрей за гърло с мед от Манука 20 ml

Спрей за гърло с мед от манука е изцяло природен продукт, създаден да донесе облекчение на раздразненото гърло. Тази прецизно подбрана формула залага на ефикасността на мед от Манука, етерично масло от Манука, екстракта от Смирна, екстракт от Лечебна мъдрица и екстракт от Невен, за да осигури ефективна грижа за раздразненото гърло и противовъзпалително действие.Компоненти на СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА:
Мед от манука: Почитан заради изключителните си антибактериални и противовъзпалителни свойства, медът от манука е естествено лечебно средство, което помага при успокояване на раздразненията в гърлото. Неговото мощно антибактериално действие помага за успокояване на раздразненото гърло, като същевременно насърчава вродения лечебен капацитет на тялото.
Етерично масло от манука: Това етерично масло допълва полезните ефекти на меда от манука, като осигурява допълнителни антимикробни свойства. Действа синергично за борба с бактериите, които могат да причинят дискомфорт в гърлото, като допринася за по-бързо възстановяване.
Екстракт от Смирна: Известен със своите противовъзпалителни свойства, екстрактът от Смирна облекчава подуването на гърлото и дискомфорта. Неговото успокояващо действие върху възпалените тъкани помага за успокояване на раздразненото гърло.
Екстракт от Лечебна мъдрица: Богат на антиоксиданти, този екстракт осигурява защитни ползи за гърлото. Неговите антиоксидантни свойства помагат за предпазване на тъканите на гърлото, намалявайки оксидативния стрес и насърчавайки по-здравословна среда в носоглътката.
Екстракт от Невен: Признат със своите успокояващи свойства, екстрактът от невен допринася за успокояване и овлажняване на гърлото. Неговото нежно действие спомага за поддържане здравето на гърлото, облекчавайки дискомфорта и дразненето.
Ползи за здравето на СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА:
Успокояващо действие: Помага за осигуряване на незабавно облекчение на възпалено и раздразнено гърло, минимизирайки дискомфорта.
Естествена лечебна подкрепа: Подпомага естествените лечебни механизми на тялото при раздразнения, свързани с гърлото.
Намалено възпаление: Помага за намаляване на подуването и възпалението в гърлото, облекчавайки дискомфорта.
Антимикробна защита: Предлага защита срещу вредни микроби, които могат да доведат до проблеми с гърлото, сухота, трудни с преглъщането.
Превантивно действие: Насърчава здравословна среда на гърлото, като поддържа цялостното благосъстояние и създава силна бариера чрез защитен слой.
Без изкуствени оцветители или ароматизанти.
Не съдържа глутен. Не съдържа лактоза.
Подходящ за вегетарианци.
Не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст. 

Вода, глицерол, Смирна (Commiphora molmot Еngl. смола) хидроглицеролов екстракт, Лечебна мъдрица (Sisymbrum officinale Scop., върхчета  и цветове) хидроглицеролов екстракт,  Невен (Calendula oficinalis L., цветове) хидроглицеролов екстракт,  Мед от манука (Leptospemum Scoparium J.R Fr ост & G. Frost) аромат, консервант: калиев сорбат, Манука( Leptosperemum Scoparium J.R Frost & G.Frost) етерично масло от листа, подкислител: лимонена киселина, подсладител: стевиол гликозиди от Stevia rebaudiana.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0