Назад

В наличност

MANUKA BENEFIT Витамин С и мед от Манука x 20 eff tabl

Код:

49136

Марка:

MANUKA BENEFIT

Производител:

OPTIMA, ITALY

37.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MANUKA BENEFIT Витамин С и мед от Манука x 20 eff tabl

MANUKA Benefit® ефервесцентни таблетки с витамин С – комбинация от естествени компоненти, насочени към поддържане на цялостното благосъстояние и силен имунитет. Заредени с мощни съставки като мед от манука, прополис, шипка, върба и витамин С, тези ефервесцентни таблетки предлагат силна имунна и антиоксидантна подкрепа по удобен начин.Състав на Ефервесцентни Таблетки с Витамин С и Мед от Манука
Мед от Манука: известен със своите антибактериални свойства, медът от манука помага в борбата с инфекциите и насърчава заздравяването на рани.
Прополис: Известен със своите имуностимулиращи свойства, прополисът поддържа естествените защитни механизми на организма срещу инфекции.
Шипка: Богата на антиоксиданти и витамин С, шипката допринася за имунното здраве и устойчивост на патогенни микроорганизми.
Върба: Съдържа салицин, известен със своите противовъзпалителни свойства, предлагащи облекчение на лека болка и възпаление.
Витамин C: От съществено значение за здрава имунна система, витамин C под формата на аскорбинова киселина поддържа тялото в борбата с инфекциите и допринася за стабилен имунитет.
Ползи на Ефервесцентни Таблетки с Витамин С и Мед от Манука
Подсилена имунна функция: Комбинацията от мед от манука, прополис и витамин С действа синергично в подкрепа на имунната система. Тези компоненти са известни със своите имуностимулиращи свойства, като помагат на тялото да се бори с инфекциите и заболяванията.
Антиоксидантна подкрепа: Витамин С, шипка и мед от манука съдържат антиоксиданти, които се борят с оксидативния стрес. Антиоксидантите помагат за неутрализирането на свободните радикали, намаляват клетъчните увреждания и допринасят за цялостното здраве и жизненост.
Противовъзпалителни ефекти: Върбата съдържа естествени съединения, известни като салицилати, които притежават противовъзпалителни свойства. Тези свойства могат да помогнат за намаляване на възпалението и облекчаване на лекия дискомфорт.
Подобрено здраве на кожата: Комбинацията от прополис, шипка и витамин С насърчава подмладяването на кожата и синтеза на колаген, допринасяйки за по-здрава и сияйна кожа.
Респираторна подкрепа: Медът от манука и върбата в миналото са били използвани за поддържане на здравето на дихателните пътища. Когато се комбинират с витамин С, тези съставки допринасят за поддържането на здрава дихателна система.
Действа благотворно при физическо натоварване, умора и намалена работоспособност.
Без изкуствени оцветители или ароматизанти.
Подходящ за вегетарианци. Без глутен и лактоза.
Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Лимонена киселина; регулатор на киселинността: натриев хидроген карбонат; пълнител:   сорбитол; L-аскорбинова киселина; аромат на  портокал; антислепващ агент: полиетилен гликол; подсладител: суркалоза; Бяла върба (Salix alba L..) сух екстракт от кора ; Прополис сух екстракт, Шипка (Rosa canina) сух екстракт от цвят;  Бета каротин, мед от Манука (leptospermum scoparium) на прах.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0