Назад
Най-продавани

В наличност

FORTEX COREPAIR BEAUTY Liquid течен колаген 15ml x 20 sach

Код:

41043

Марка:

FORTEX

Производител:

FORTEX,BG

25.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FORTEX COREPAIR BEAUTY Liquid течен колаген 15ml x 20 sach

Течен колаген

 COREPAIR BEAUTY liquid 20 течни сашета х 15 ml

  • Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан.
  • Съдейства за по-добра еластичност на кожата.
  • Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  • Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кожата.

COREPAIR BEAUTY liquid е активна формула от биоактивни високопречистени колагенови пептиди, хиалуронова киселина, биотин и витамин C, в оптимална концентрация.

COREPAIR BEAUTY liquid съдържа висококачествен колаген Peptan® под формата на естествени биоактивни пептиди в хидролизиран вид, които се абсорбират изключително бързо, лесно и оптимално от организма.

 

  • Допринася за възстановяване на еластичността на кожата и за намаляване дълбочината на бръчките.
  • Подпомага хидратацията на кожата.
  • Допринася за поддържане на здрава коса, кожа и нокти.
  • Спомага за забавяне на процесите на стареене.
  • Осигурява антиоксидантна защита.
  • Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан.
  • Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, хрущяла, кожата, венците и зъбите.

 

Колагенът е основният структурен протеин, който осигурява еластичността и регенерацията на всички съединителни тъкани, включително косата, кожата, ноктите и сухожилията. Представлява 80% от сухата маса на кожата. С напредване на възрастта производството на колаген намалява и допълнителнителният му прием се отразява благоприятно на всички тъкани. Гъсто преплетените колагенови влакна изграждат и поддържат структурата на кожата, като я правят стегната и тонизирана. Колагеновите пептиди доказано намаляват дълбочината на бръчките и тънките линии по лицето, поддържат еластичността на кожата и увеличават здравината на косата.

 

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на клетките, която хидратира кожата в дълбочина и задържа влагата в тъканите. Около 50% от цялата хиалуронова киселина, която тялото ни съдържа, е концентрирана в кожата. 30% от запаса, с който разполагаме, се износва ежедневно и се нуждае от регенерация. При наличие на достатъчно количество хиалуронова киселина кожата се изглажда и се подобряват тургорът и еластичността й. Хиалуроновата киселина насърчава синтеза на колаген и спомага за запазването на свежа и гладка кожа.

 

Витамин С е мощен антиоксидант с анти-ейдж ефект, който подпомага естествените процеси на възстановяване на клетките и намалява ефектите на стареене на тъканите. Витамин С е необходим за сияйна кожа и за регенерацията на съединителната тъкан. Допринася за защитата на кожата от вредни агенти и подобрява нейната хидратация и еластичност. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

 

Биотинът подпомага здравината на косата и ноктите, предотвратявайки чупенето и разслояването им. Участва в синтеза на колаген, влияе върху метаболизма на мазнините и допринася за кръвната циркулацията. Съдейства за еластичността на кръвоносните тъкани и подобрява хидратацията на кожата в дълбочина.

 

Основни съставки

в 1 саше (15 ml)

Колаген (високопречистени колагенови пептиди Peptan ®)

5 000 mg

Витамин С (L-аскорбинова киселина)

40 mg

Хиалуронова киселина

5 mg

Биотин

500 µg

Съставки: вода, колагенови пептиди, пълнител ксилитол, регулатор на киселинността лимонена киселина, L-аскорбинова киселина, консерванти калиев сорбат и натриев бензоат, ароматизант малина, оцветител карамел, натриев хиалуронат, подсладител сукралоза, биотин.

 

 

Дозировка: 1 саше на ден.

 

Опаковка: 300 ml (20 течни сашета х 15 ml)

 

ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0