Назад

В наличност

NATURES WAY ALIVE Премиум Формула за коса, кожа и нокти x 60 желирани табл

Код:

38106

Марка:

NATURE`S WAY

Производител:

Nature`s Way products, Inc, USA

54.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURES WAY ALIVE Премиум Формула за коса, кожа и нокти x 60 желирани табл

Alive! Hairs, skin & nails / Алайв! Коса, кожа, нокти – премиум формула дължи мощното си „бюти” действие на своя изключително богат състав:

Витамин А – витамин, известен с благодатното си действие срещу  акне и стареене на кожата. Притежава мощни антиоксиданти и противовъзпалителни свойства. Спомага за видимо изглаждане на фините линии и бръчки, при акне. Проведени проучвания доказват неговото положително въздействие при псориазис и екзема.

Витамин C – наред със своите имуностимулиращи свойства, витамин C намира приложение и в грижата за кожата. Участва в синтеза на колаген, спомага за забавяне на стареенето, подпомага възобновяването на кожата и я предпазва от   вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи на слънцето.

Витамин Е– подпомага кожата като укрепва стените на капилярите, подобрява нивата на хидратация и еластичността. Редуцира възпалението както в тялото като цяло, така и в кожата. Антиоксидантната защита предпазва както от цигарения дим, така и от ултравиолетовите лъчи. Комбинацията с витамин C е благоприятна при акне и екзема. Регенериращите способности на Витамин Е го превръщат в ефективно средство за лечение на белези, акне и бръчки.

Биотин (Витамин B7) – известен още  като „витамин за коса”, биотинът спомага за заздравяване на косата,  насърчава нейния растеж, подсилва  и заздравява ноктите, хидратира кожата. Недостигът на биотин се проявява чрез изтъняване и разцепване на косата, раздразнена и суха кожа, чупливи, разслоени нокти.

Цинк– важен минерал за обмяната на веществата. Една от функциите му в тялото е защита на косата, кожата и ноктите. Предпазва клетките от оксидативен стрес и участва в процеса делене на клетките и тяхното възобновяване.

Хидролизиран колаген тип I– колагенът е един от градивните структурни протеини в тялото. Придава здравина, структура и гъвкавост на кожата, ставите и мускулите. Колаген тип I  е съставен от над 10 аминокиселини, пряко свързани с здравословното състояние на косата, кожата и ноктите. Колагенът изглажда кожата отвътре навън. Чувствително редуцира фините линии и бръчки и  предотвратява появата им.

Orchard Fruits™ /Garden Veggies™– богата натурална комбинация от овощни плодове и градински зеленчуци- екстракти от акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина, нар, портокал, синя слива, тиква, червена боровинка, череша, ягода, ябълка, аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, карфиол, морков, спанак, червено цвекло. Този супер микс допринася за възстановяване на кожата, косата и ноктите по естествен начин.

Силиций– минерал, нужен за образуването на колаген – за здрави кости и съединителна тъкан.  Спомага за заздравяване на ноктите, подобрява структурата на косата, еластичността на кожата. Значително ускорява възстановяването след различни увреждания на косата и ноктите,   коригира несъвършенствата по кожата.

Лутеин– силен антиоксидант,  оказващ ефективно защитно действие на кожата, наред с добре познатата му роля като протектор за очите. Резултатите от проведени проучвания сочат, че лутеинът предлага значителна защита срещу пагубното увреждане на кожата от слънчевите лъчи- като рак  и преждевременно стареене.

Съставки:
В 1 табл.:
Дн. доза:
Витамин А
(ретинил палмитат)
225 µg
225 µg
Витамин С (аскорбинова к-на)
67.5 mg
67.5 mg
Витамин Е
(d-алфа токоферил ацетат)
15 mg
15 mg
Биотин (витамин В7)
1250 µg
1250 µg
Цинк (цитрат)
1.375 mg
1.375 mg
Хирдролизиран колаген тип I
150 mg
150 mg
Orchard Fruits™ /Garden Veggies™
Акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина,нар, портоклал,синя слива, тиква, червена боровинка, череша, ягода, ябълка,аспержи, броколи, брюкселско зеле, грах, домат, карфиол,морков, спанак, червено цвекло.
50 mg
50 mg
Силиций
3.25 mg
3.25 mg
Лутеин (ацтетски невен)
250 µg
250 µg
Натрий
7.5 mg
7.5 mg
Сироп от тапиока органик, захарна тръстика, пектин, натурални аромати, натриев цитрат, лимонена киселина, черен бъз за цвят, растително масло (кокосово и палмово масло), пчелен восък.

 

Не съдържа: глутен, соя, млечни продукти, пшеница, фъстъци, яйца, дрожи, желатин.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0