Грижа за мъжа

Простата

Простатата е малка жлеза, която се среща само при мъжете, играеща важна роля както в пикочната, така и в репродуктивната система. С напредването на възрастта могат да възникнат различни проблеми с нея, като увеличена простата, простатит и рак на простатата. За щастие има много начини за поддържане на здравето на простатата и намаляване на риска от тези проблеми.

Простатата се регулира от хормони, особено тестостерон и дихидротестостерон (DHT), които се произвеждат от тестисите. Тези хормони контролират растежа и функцията на простатата, както и влияят върху производството на семенна течност.

С напредване на възрастта при мъжете, простатата може да претърпи промени, които да доведат до различни здравословни проблеми. Едно често срещано състояние е доброкачествената хиперплазия на простатата (ДПХ), която възниква, когато простатната жлеза се увеличи и окаже натиск върху уретрата, причинявайки уринарни симптоми като често уриниране, затруднено започване и спиране на уринирането и слаба или прекъсната струя урина.

Поддържането на здравословен начин на живот, което включва редовни упражнения, балансирана диета и избягване на тютюнопушене и прекомерната консумация на алкохол, може да помогне за поддържане на здравето на простатата и да намали риска от развитие на здравословни проблеми, свързани с нея.

Лекарства за простата от онлайн аптека Subra

На нашия сайт можете да намерите голямо разнообразие от хранителни добавки и лекарства за простата. Предлагаме широка гама от продукти, които ще ви помогнат да поддържате здрава простата.

Много добър ефект за поддържане на здрава простата може да окаже комбинираният подход - здравословен начин на живот, активно спортуване и прием на хранителни добавки за простата. Билковите хапчета за простата ще ви помогнат да я поддържате в добро състояние и да предотвратите появата на заболявания.

BOROLA PROSTABOR FORTE е хранителна добавка, която има изключително благоприятен ефект за здравето на простатата. Действа като допринася за поддържането на функцията на простатата и пикочно-половата система, за нормално уриниране и има положителен ефект на сексуалната функция. Също така, това е 100% естествен продукт, който не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.

Освен хранителни добавки, на нашия сайт можете да откриете и най-различни хапчета за простата и лекарства за простатит. Proxel капсули е урологичен продукт, съдържащ мощна иновативна комбинация от растителни екстракти, които подпомагат нормалното функциониране на простатната жлеза, уринирането и сексуалната функция.

Разгледайте всички лекарства за простатата, които предлагаме и изберете най-подходящия продукт за вас, според конкретните ви нужди и състояние!

При поръчка на стойност над 50 лв. ще получите безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!