В наличност

WALMARK PROSTENAL NIGHT x 60 tabl

Код:

32990

Марка:

Walmark

Производител:

WALMARK

40.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

WALMARK PROSTENAL NIGHT x 60 tabl

За здрава простата без нощно ставане
Освен като подкрепа на нормалното състояние на простата, Простенал® НАЙТ подпомага нормалното уриниране като намалява честотата на посещенията на тоалетната и допринася за естествен спокоен сън.

Мъжете след 50 годишна възраст изпитват по-често от обикновено неблагоприятни симптоми, свързани със здравето на простата. Слаба струя при уриниране, ставане през нощта поради по-чести позиви за ходене по малка нужда. Недостигът на продължителен сън може да бъде причина за обща отпадналост на сутринта. 
Простенал® НАЙТ комбинира растителни екстракти и хранителни вещества, използвани в традиционната медицина с добре установен ефект, които цялостно подпомагат здравето на мъжа и намалява честотата на посещенията на тоалетната.

  • Стандартизираният екстракт от Сау Палмето (Serenoa repens) е препоръчителен за поддържане на здрава простата и нормален поток на урината.
  • Американската червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) се прилага от векове като природно средство  и е често използвана за поддържане здравето на уринарния тракт.

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

  • Ашваганда (Withania somnifera) е мощна билка, използвана в Аюрведа. Допринася за релаксация на тялото, качествен сън и за пълно възстановяване на тялото през нощта.
  • Витамини В1 и В2 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и психическо равновесие.
  • Цинкът допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и възпроизводство. Участва в процеса на делене на клетките.
  • Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория