Назад

В наличност

MAGNALABS HAIRFULL PRO MEN при косопад за мъже х 30 caps

Код:

44661

Марка:

MAGNALABS

Производител:

MAGNALABS

33.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MAGNALABS HAIRFULL PRO MEN при косопад за мъже х 30 caps

HAIRFULL PRO е хранителна добавка за мъже, която благоприятно повлиява:

Косопада и разредяването на косата вследствие на хормонален дисбаланс, при усложнения вследствие на вирусни заболявания, при напредваща възраст;
Поддържа косата гъста и здрава;
Благоприятства растежа и здравината на косъма без да повлиява окосмяването в други части на тялото;
Повлиява структурата на косъма, като възвръща еластичността и красивия вид на косата;
Подходящ при увредена коса след прекарано заболяване и при общи увреждания (тютюнопушене, наследственост и др.)

Хеърфул Про съдържа: 

Panicum miliaceum extract/Екстракт от просо – Екстрактът съдържа активната съставка милиацин. Милиацинът е вещество от групата на терпеноидите. Функцията му е да стимулира пролиферацията (увеличение на броя клетки в дадена тъкан чрез тяхното делене и нарастване) на бързорастящите клетки (клетките на космените фоликули). По тази причина милиацинът е едно от малките вещества, ефективни при алопеция (оплешивяване) вследствие на химиотерапия. Екстрактът е широко използван при алопеция и ефлувиум (разреждане на косата) с различна етиология – след бременност, след прекарани заболявания, при хормонален дисбаланс.
Epigallocatechin gallate/Епигалокатехин галат – представлява съединение от вида на

полифенолите. Стимулира растежа на косата, като активира Shh и АКТ сигналните пътища за пролиферация на дермалните папили и външната обвивка на космения фоликул. По този начин космените фоликули получават сигнал за засилен растеж – косата се сгъстява, става по-здрава и устойчива.
Glycine/Глицин – една от 20-те незаменими аминокиселини. Глицинът е основна аминокиселина в структурата на колагена, който изгражда косата. Приемът на глицин води до повишена продукция на колаген от организма, съответно по-здрава и гъста коса, като предотвратява и косопада.
Едновременно с това глицинът участва в изграждането на глутатион – мощен естествен антиоксидант. Антиоксидантните свойства на глутатиона предпазват космените фоликули от увреждане и поддържат косата здрава.
Saw palmetto/Сау палмето – екстрактът, известен още като Сереноа репенс, подпомага редуцирането на дихидротестостерона (DHT) – вреден и за мъжете, и за жените метаболит на тестостерона по три начина: Инхибира DHT производството чрез блокиране на ензима 5-алфа реду­ктaза, който превръща тестостерона в дихидротестостерон; Инхибира свързването на DHT към клетъчните рецептори; Способства за по-бързото разграждане на DHT. Намаляването на нивата на DHT води до нормализиране на хормоналния баланс и регулация на метаболизма. Повишените нива на DHT са една от основните причини за косопад при двата пола, а също така DHT стимулира нежеланото окосмяване в останалите зони на тялото при жените. При мъжете DHT е отговорен за уголемяване размера на простата и свързаните с това състояние симптоми.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0