Назад

В наличност

LUNESTIL за лесно заспиване и качествен сън x 15 caps

Код:

39284

Марка:

STADA

Производител:

STADA

19.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LUNESTIL за лесно заспиване и качествен сън x 15 caps


Хранителна добавка

 

Събудете се свежи и отпочинали след сладък сън.

 

 

 

Дуо-капсулите LUNESTIL® съдържат масло от лавандула и екстракт от пасифлора, с добавени мелатонин и витамин B6, които осигуряват здрав и спокоен сън, за да се събудите отпочинали на следващата сутрин.

 

LUNESTIL® е с революционна дуо-капсулна технология (капсула в капсулата), съчетаваща четири мощни съставки. Уникалната формула осигурява релаксация преди заспиване и допринася за здравословен нощен сън, без привикване или сънливост след събуждане. Проблемите със съня може да се дължат на различни причини като временен стрес, нарушен режим, промени в начина на живот или емоционални събития. Ако сте под стрес или сте напрегнати е много трудно да се наслаждавате на качествен сън. А когато постоянно не си доспивате, се озовавате в омагьосан кръг. През деня не можете да се концентрирате и не сте пълноценни, а през нощта се тревожите за това, което не сте успели да свършите.

 

         

Със своите четири мощни съставки в уникална дуо-капсула с удължено освобождаване (DRcaps®), LUNESTIL® спомага за:

  •  
  •  
  •  

Събудете се свежи и отпочинали след сладък сън.

LUNESTIL® не причинява привикване, пристрастяване или сънливост след събуждане.

СЪСТАВ И НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ:

LUNESTIL® съдържа следните мощни съставки:

< > масло от лавандула (Lavandula Angustifolia Mill.)Лавандулата се използва от векове за релаксация. Тя е известна с отпускащите си свойства и допринася за спокоен сън. Етеричното масло от лавандула се извлича чрез дестилация с пара на цветовете на растението. Създателите на LUNESTIL® избраха етеричното масло от лавандула за успокояване преди сън и по-лесно заспиване.

 

< >Пасифлора (Passiflora incarnata)Пасифлората произхожда от топлите части на Северна и Южна Америка, където е била използвана от индианците за успокояване и релаксация. Пасифлората е използвана в западния свят за добро качество на съня и е обстойно проучена. За вътрешната капсула на LUNESTIL® е специално избран 200 mg екстракт от Passiflora incarnata, която допринася за здрав и възстановителен нощен сън.

 

      Мелатонин

Нашето тяло има собствен биологичен часовник, който регулира нормалния ни цикъл на бодърстване и сън. Този вътрешен часовник регулира колко мелатонин да произвежда тялото ни. Нивата на мелатонин се покачват вечер и остават високи почти през цялата нощ, а рано сутринта рязко намаляват. Производството на мелатонин намалява постепенно с възрастта.

      Витамин B6

Благодарение на добавения Витамин B6, LUNESTIL® подкрепя нормалната функция на нервната система и допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора, за да се събуждате свежи и отпочинали след качествен сън. Тази уникална формула 4 в 1 допринася за здрав и сладък сън и не причинява привикване или сънливост след събуждане.

УНИКАЛНА ДУО-КАПСУЛНА ТЕХНОЛОГИЯ:

Силата на иновацията на LUNESTIL® се крие не само в уникалната комбинация от мощни и ефективни съставки, но и в начина им на освобождаване чрез дуо

капсулната технология, който е обстойно проучен и оптимизиран.

 

Външната капсула на LUNESTIL® съдържа 80 mg масло от лавандула (Lavandula Angustifolia Mill.), което се освобождава и усвоява скоро след приема. Успокояващите и отпускащи свойства на лавандулата Ви подготвят за качествен нощен сън.

Вътрешната капсула на LUNESTIL® е с технология на удължено освобождаване и постепенно доставя съставките в организма приблизително 1 час след приема. По този начин действието на LUNESTIL® продължава след като сте заспали, за да Ви осигури спокоен и качествен сън. Вътрешната капсула съдържа пасифлора, мелатонин и витамин B6.

ДОЗИРОВКА:

За възрастни над 18 г. - 1 капсула дневно 1 час преди лягане. Да се приема с вода, с или без храна. Не приемайте LUNESTIL® в легнало положение.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Приемът на LUNESTIL® от бременни и кърмещи жени не се препоръчва, поради липса на клинични данни.

Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се надвишава препоръчваната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на стайна температура в оригиналната опаковка.

Не използвайте LUNESTIL®, ако имате алергия към някоя от съставките или имате нарушена чернодробна функция.

LUNESTIL® може да повлияе на поведението при шофиране и извършването на опасни действия.

Може да предизвика стомашно-чревни оплаквания като регургитация с аромат на лавандула. Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, ако изпитате някакви нежелани ефекти.

СЪСТАВ:

Хидрогенирано слънчогледово масло (Helianthus annuus); екстракт от пасифлора (Passiflora incarnata); рибен желатин; масло от лавандула (Lavandula angustifolia); пълнител: микрокристална целулоза; пиридоксин хидрохлорид (витамин B6); желиращ агент: геланова смола; оцветител: меден комплекс на хлорофилини; мелатонин.

 

Дневната доза съдържа:

К-во/1 капс.

% DRI*

Екстракт от пасифлора

200 mg

-

Етерично масло от лавандула

80 mg

-

Витамин B6

2,0 mg

143%

Мелатонин

0,230 mg

-

*% препоръчителен дневен прием; - дневната стойност не е определена

ГАРАНЦИЯ ЧИСТ ЕТИКЕТ:

LUNESTIL® не съдържа титанов диоксид и силициев диоксид. Външната капсула е от рибен желатин. Вътрешната капсула е растителна. Не съдържа лактоза и глутен. LUNESTIL® е висококачествена хранителна добавка, произведена при най-стриктни стандарти за качество.

ДИСТРИБУТОР:

Стада България ЕООД, адрес: София 1407, ул. Атанас Дуков 29, Рейнбоу плаза ет.5, тел. 02/920 90 65, info@stada.bg

LUNESTIL® e запазена марка на STADA Arzneimittel AG DRcaps® е запазена марка на Lonza или нейните филиали

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0