Назад

В наличност

NATURPHARMA SOMNI EX спрей при безсъние 20ml

Код:

17483

Марка:

NATURPHARMA

Производител:

NATURPHARMA GERM

22.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURPHARMA SOMNI EX спрей при безсъние 20ml

SOMNI X / СОМНИ ЕКС спрей е хранителна добавка за сън с мелатонин, разработена по патентована италианска технология. Употребата му е изключително удобна както при проблеми със заспиването, така и при чести нощни събуждания за бързо повторно заспиване. Спреят започва да действа само след 5 минути, което го прави по-бърз от повечето хапчета за сън на пазара.

 

Полезна информация:

Активната субстанция на Сомни Екс спрей мелатонин:

  • представлява естествен регулатор на съня, широко популярен също така като „хормон на съня“;
  • допринася за съкращаване на времето за заспиване (благотворният ефект се получава при минимален дневен прием на 1 мг мелатонин малко преди лягане);
  • допринася за по-лесната адаптация на организма след пътуване със смяна на часовите зони (благотворният ефект се получава при минимален прием на 0,5 мг мелатонин малко преди лягане на първия ден от пътуването и през следващите няколко дни след пристигане).

Сомни Екс представлява екстра фина спрей емулсия за подезично приложение, на което се дължи неговото бързо действие. Чрез тази форма се избягва преминаването му през черния дроб и той директно достига нервните центрове, отговорни за съня.

  • Абсорбцията на мелатонина, съдържащ се в Сомни Екс спрей, започва през първите 5 минути след неговия прием, и се извършва в до 4 пъти по-висока концентрация*.
  • Сомни Екс спрей оказва до 4 пъти по-силен* и до 3 пъти по-бърз ефект*

*спрямо останалите продукти, съдържащи мелатонин, които са в капсулна форма. Clinical pharmacokinetics study on a group of healthy volunteers at the Pavia Polyclinic in Italy. Internal Report MDB2012N1

 

Сомни Екс спрей не води до привикване и няма известни нежелани странични ефекти, което го прави подходящ за редовна и дълготрайна употреба.

Използването на Сомни Екс спрей не води до сутрешна сънливост, дискомфорт и други нежелани странични ефекти.

Състав на продукта за 1 / 2 / 3 / апликации (впръсквания):
Мелатонин - 0,124 г* / 0.248 г* / 0.372 г*
Помощни вещества:вода, полисорбат 80 E433 (емулгатор), глицерол E422 (сгъстител), средно-верижни триглицериди, аскорбил палмитат E304(антиоксидант), ароматизатор, калиев сорбат E202 (консервант), лимонена киселина E330 (регулатор на киселинността), сукралоза E955(изкуствен подсладител)
*1 мг на впръскване


Инструкции за употреба:

1 -3 апликации (впръсквания) на ден под езика преди лягане. Дозирането е според индивидуалните нужди.
Сомни Екс спрей за подезично приложение е изключително удобен за прецизно дозиране в зависимост от индивидуалните нужди на организма, като всяка апликация доставя точно 1 мг мелатонин. Разклатете добре преди употреба!

 

Опаковка: 20 мл, осигуряващи 100 апликации (впръсквания)

 

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Моля, обърнете се към медицинско лице преди да използвате продукта по време на бременност, кърмене или при употреба от деца. Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Не води до привикване.
Не приемайте преди шофиране.

Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място, при стайна температура под 25 ° C, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Срокът на годност на продукта се отнася за неотворена и правилно съхраняване опаковка. Да се пази от малки деца.
Могат да се появят малки промени в цвета и вкуса на продукта поради съставките в него, но това не влияе на качеството на продукта.

Производител: Labomar S.r.l. , Via N. Sauro, 35/l, 31036 Istrana (TV), Italy

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0