Назад

В наличност

LIFE EXTENSION MACUGUARD Ocular Support with Saffron Формула за Очи с Лутеин, Зеаксатин и Шафран x 60 softgel caps

Код:

51119

Марка:

LIFE EXTENSION

Производител:

LIFE EXTENSION

56.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LIFE EXTENSION MACUGUARD Ocular Support with Saffron Формула за Очи с Лутеин, Зеаксатин и Шафран x 60 softgel caps

MacuGuard® Ocular Support с шафран х 60 софтгел капсули В подкрепа на зрението

MacuGuard® Ocular Support with Saffron осигурява важни хранителни вещества, които помагат за защитата на деликатните фоторецепторни клетки на окото, насърчават здравето на макулата и ретината и помагат за поддържането на зрителната острота през нощта.

Хранителната добавка съдържа лутеин и шафран, които допринасят за нормалното състояние на очите. Към формулата на Life Extension са добавени още транс-зеаксантин и мезо-зеаксантин, които осигуряват още ползи за здравето на очите.

 

Какви са ползите за здравето от шафрана?
Шафранът е вид подправка. Освен за повишаване на чувството за ситост, екстрактите от шафран се използват и за повишаване на зрителната острота и поддържане на здравето на очите.

Тази формула включва екстракт от шафран. Многобройни клинични проучвания установяват, че добавките с 20 мг шафран помагат за поддържане на зрението и функцията на ретината. Полезните свойства на шафрана са доказани чрез редица измервания - както чрез усъвършенствани технически тестове, така и посредством очната карта на Snellen, която често се използва от лекарите за тестване на зрението.

Каротеноидите лутеин и зеаксантин са основни компоненти на макулния пигмент и помагат за защитата на очите от въздействието на излишната синя и ултравиолетова светлина.

 

Лутеин и зеаксантин - жизненоважни за зрението
Ето защо тази формула съдържа лутеин, транс-зеаксантин и мезо-зеаксантин, както и алфа-каротин, друг каротеноид, който допринася за здравето на очите и е свързан със защитата на макулата и ретината. Лутеинът и двата вида зеаксантин са известни с това, че спомагат за запазването на здравето на макулата и действат като защитници срещу прекомерния оксидативен стрес. Те помагат на очите да функционират добре, дори с напредване на възрастта.

 

Фосфолипиди за оптималното усвояване на каротеноидите
Тази формула съдържа фосфолипиди, които са неразделна част от всяка клетъчна мембрана в тялото. Те помагат за усвояването на лутеин и зеаксантин. Добрата абсорбция е от решаващо значение тези хранителни вещества да влязат в ретината на окото. 

  

Острота на зрението през нощта: C3G (цианидин-3-глюкозид) флавоноиди
MacuGuard® Ocular Support with Saffron съдържа антоцианинов флавоноид, извлечен от касис. Цианидин-3-глюкозидът насърчава регенерацията на родопсин, съединение на ретината, което преобразува видимата светлина в електрическите сигнали, които достигат до зрителните центрове на мозъка, особено при условия на слаба светлина. Родопсинът би трябвало непрекъснато да се регенерира, но учените вярват, че с напредване на възрастта това се случва все по-рядко. Цианидин-3-глюкозидът може да помогне на по-възрастните очи да виждат по-добре през нощта.
Съставки:
В 1 капс.:
Дн. доза:
MacuGuard® патентована смес  (Фосфолипиди, екстракт от цвят на невен, осигуряващ 10 mg чист лутеин, 4 mg Мезо-зеаксантин и транс-зеаксантин, миксирани каротеноиди /осигуряващи 1.24 mg алфа-каротин)
173 mg 
173 mg 
Шафран (екстракт от стигма)
20 mg
20 mg
C3G (цианидин-3 глюкозид)
2.2 mg 
2.2 mg 

Студенопресовано маслиново масло, желатин, глицерин, масло от шафран, пчелен восък, палмова мазнина, пречистена вода, акациева смола, анато за цвят, картофен малтодекстрин.

Не съдържа: ГМО. 

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули.  
 
Дозировка и приложение
 

Приложение: Антиоксидант. Допринася за нормалното състояние на очите.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно. 

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката. 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0