Назад

В наличност

FORTEX URO-3 сироп 150ml

Код:

34580

Марка:

FORTEX

Производител:

FORTEX,BG

17.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FORTEX URO-3 сироп 150ml

150 мл.

Деца от 1 до 3 години – 5 ml дневно. Деца от 3 до 12 години – 1-2 пъти дневно по 5 ml. Деца над 12 години и възрастни – 2 пъти дневно по 5 ml.

УРО-3 сироп Фортекс

УРО-3 допринася за нормалното състояние на уринарния тракт. Подпомага естествения процес на прочистване на пикочните пътища. Съдейства за естественото възстановяване на уринарния тракт.

УРО-3 е иновативна комбинация от 4 активни съставки за оптимална грижа за уринарния тракт и пикочните пътища.

Червената боровинка допринася за нормалното състояние на уринарния тракт като съдейства за по-трудното прилепване на бактериите по стените на пикочните пътища.

D-манозата е природен монозахарид, който подпомага отделянето на бактериите E.coli от стените на пикочните пътища. D-манозата успява да привлече към себе си бактериите в уринарния тракт и впоследствие да ги изхвърли от организма чрез урината.

 Прополисът съдейства за естественото възстановяване на уринарния тракт.
Прополис е уникален пчелен продукт, известен още като пчелен клей. Този природен антисептик притежава изключително широк спектър на благоприятно действие като подпомага всички системи в организма, включително уринарния тракт.

Витамин С, както и сокът от червена боровинка променят киселинността на урината, като по този начин създават неблагоприятна среда за закрепване и развитие на бактериите.

 Съставки (в 5 ml):
червена боровинка, концентриран сок 400 mg, витамин С (L-аскорбинова киселина) 60 mg, D-маноза 40 mg, прополис (стандартизиран екстракт) 35 mg;
помощни вещества: подсладител сорбитол, фруктоза, влагозадържащ агент глицерол, сгъстител ксантанова гума, консерванти натриев бензоат и калиев сорбат

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0