Назад

В наличност

Jamieson Кранбери Макс Комплекс 500 mg капс. х 60

Код:

16836

Марка:

JAMIESON

Производител:

JAMIESON

28.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Jamieson Кранбери Макс Комплекс 500 mg капс. х 60

Кранбери Макс Комплекс 500 mg

 

Jamieson Кранбери макс комплекс 500 mg е формулиран от естествени източници и е фармацевтично тестван, за да се гарантира пълна ефикасност и абсолютна клинична чистота. Консумацията на търговски продукти от червена боровинка обикновено включва поглъщането на нежеланите калории, изкуствени консерванти, оцветители, аромати, натрий и рафинирана захар. Всяка капсула на Jamieson Кранбери макс комплекс 500 mg се получава от пресен и пречистен боровинков концетрат и няма тези хранителни недостатъци. Добавянето на D-манозата допринася за по-ефективно поддържане на здравословните функции на пикочния мехур и пикочни пътища, като предотвратява прилепването на бактериите по стените им.

  • Оказва благоприятно влияние върху функциите на уринарния тракт.
  • Спомага за предпазване от инфекции на пикочните пътища.
  • Спомага за облекчаване на симптомите на цистит, като парене и болка при уриниране.
  • Има антиоксидантно действие.

 

Информация за продукта: 

Родина на червената боровинка (Vaccinum macrocarpon) е Северна Америка. Местното население е приемало сока от червена боровинка като профилактика на инфекции на пикочните пътища. Те се причиняват основно от E. Coli и други бактерии намиращи се в горния уринарен тракт (пикочния мехур) и включва симптоми като болка, сърбеж и парене по време на уриниране. Научни изследвания показват, че екстракта от червена боровинка блокира бактериалната уреаза - ензим, който спомага инфекцията да се разпространи в организма. В друго проучване се доказва, че червената боровинка намалява движението на бактериите, намиращи се в уринарния тракт. Движението на бактерии е ключов механизъм за разпространението на инфекцията. В допълнение, червената боровинка съдържа съединения наречени проантоцианини, които инхибират прикрепването на бактериите към стената на пикочния мехур и уринарния тракт.

D-манозата е естествено срещан монозахарид, със структура подобна на глюкозата. В тялото може да се произведе само малка част от нея. Тя възпрепятства прикрепването на бактериите към клетките изграждащи уринарния тракт  и улеснява тяхното елиминиране.

Тези данни доказват, че екстракта от червена боровинка и D-манозата играят значителна роля в превенцията на хроничните и често повтарящи се инфекции на уринарния тракт. Може да се използва и при хора с катетри и други медицински изделия, за да предотврати инфекции на пикочните пътища.

 

Съдържание: 

1 капсула съдържа:

Cran-Max™ червена боровинка (Vaccinium macrocarpon, плодове) 450 mg, D-маноза (глюкоза) 50 mg.

Съдържа още:

втвърдител: дикалциев фосфат;

антислепващ агент: растителен магнезиев стеарат, калциев силикат;

пълнител: силициев диоксид;

емулгатор: желатин.

 

Не съдържа сол, глутен, лактоза.

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

 

Дозировка: 

Една опаковка съдържа 60 капсули.

Препоръчителна доза: 2 капсули дневно по време на хранене. Необходим е прием от минимум 1 месец, за да почувствате ефект.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0