Назад

В наличност

NEOPHARM NEORENAL за бъбреци и отделителна система 330mg x 30 tabl

Код:

9121

Марка:

NEOPHARM

Производител:

NEOPHARM

14.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NEOPHARM NEORENAL за бъбреци и отделителна система 330mg x 30 tabl

Neorenal Неоренал за здрава пикочно-полова и отделителна система е хранителна добавка на Neopharm и подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Съдържа стандартизиран екстракт от брезови листа, който има широк спектър на действие. Действа диуретично, противовъзпалително и антимикробно. Екстрактът от брезови листа има и урикозурично действие. Той увеличава отделянето на пикочна киселина, потиска прекаленото и образуване и намалява опасността от образуване на бъбречни камъни. 

При бъбречно-каменна болест, Neorenal спомага изхвърлянето на бъбречните камъни и песъчинки, увеличава диурезата, нормализира pH на урината, намалява инфекциите в бъбречното легенче, потиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината. При цистит и други възпаления на пикочно-половата система, Неоренал на Neopharm елиминира бактериите причинители на инфекцията и облекчава неприятните симптоми като болка и парене при уриниране.  При подагра, Неоренал съдейства за по-бързото отделяне и изчистване на пикочната киселина с урината и намалява съдържанието на пикочна киселина в кръвта. При отоци подобрява състоянието на капилярите и нормализира тяхната пропускливост. При целулит, Neorenal допринася за изчистването на излишно задържаната в подкожната тъкан вода, стимулира кръвообращението, нормализира пропускливостта на капилярите и спомага за изчистването на отпадни продукти и токсини от организма, като по този начин в подкожната мастна тъкан се създават по-добри условия за изгаряне на мазнини.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

NEORENAL е препарат с растителен произход съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3, 5, 7,3 ′,4 ′ - penta - hydroxy - flavone и 3, 7, 3 ′,4 ′ - tetra - hydroxy - flavone.
Всяка таблетка NEORENAL съдържа 390 мг стандартизиран сух екстракт от брезови листа с 330 мг активни вещества, от които флавоноиди – 80 мг, тетрациклични тритерпени – 20 мг танини - 32 мг, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0