Назад

В наличност

URICODE за деца 3g x 8 sach

Код:

35416

Марка:

BIONAT PHARMA

Производител:

BIONAT PHARMA

17.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

URICODE за деца 3g x 8 sach

БИОНАТ ФАРМА Урикод За деца
За активна защита и нормална функция на детския уринарен тракт

За деца над 3 г.
Активно защитава и поддържа нормалната функция на детския уринарен тракт
Съдейства за прочистването на пикочните пътища

Урикод за деца е хранителна добавка, която допринася за здравето на уринарния тракт – пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците.

Защо да изберете Урикод за деца?
Формулата на препарата съдържа доказано работещи активни съставки в комбинация и концентрация без аналог на пазара.
• D-маноза: натурален монозахарид, който се намира в някои плодове, например ябълки и боровинки. Тя почти не се усвоява от човешкото тяло, може да се използва от диабетици и функционира като незаменима част от естествения процес за прочистване на организма. D-манозата е незаменима за устойчивостта на уринарния тракт срещу различни причинители на инфекции – тя пречи на бактериите Е.Coli (основният причинител на уроинфекции) да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища. По този начин те лесно се отстраняват по време на уриниране.
• Cran-Max®: висококонцентриран патентован екстракт от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Изключително ценена е способността й да поддържа нормалната функция на уринарния тракт, което се дължи основно на проантоцианидини (PAC). Дневната доза Урикод Форте (едно саше) осигурява 36 mg проантоцианидини – количеството, необходимо за постигане на ефективно въздействие, при това в стабилизирана форма с висока бионаличност и прецизност при дозирането.
• Витамин D3: Важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа неговата устойчивост срещу бактериални инфекции, включително тези на уринарния тракт

Опаковка:8 x 4g

Активни съставки

  • Д-маноза
  • Витамин Д3 (холекалциферол)
  • Cran-Max®

Опаковка, дозировка, начин на приложение:
Урикод за деца съдържа 8 сашета с разтворим прах за приготвяне на напитка. Препоръчителната дневна доза е 1 саше. Съдържанието се разтваря във вода и се изпива. Може да се приема по всяко време на деня, независимо от храненето. Минималната продължителност на приложението е 8 дни, а за оптимални и дълготрайни резултати се препоръчва непрекъснат едномесечен прием.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория