Назад

В наличност

LINDAREN DIET Антицелулитна формула с L-carnitin 250ml

Код:

41662

Марка:

LINDAREN DIET

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

29.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LINDAREN DIET Антицелулитна формула с L-carnitin 250ml

LINDAREN DIET Антицелулитна формула с L-carnitin 250ml

Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina

Антицелулитна диета Linda ren с растителни екстракти и L-карнитин

Хранителна добавка, 250 ml

 

Бори се с целулита и извежда токсините от организма.

 

Антицелулитна диета Linda ren с растителни екстракти и L-карнитин е хранителна добавка, която повлиява благоприятно върху премахването на така нежелания целулит и извеждането на натрупаните токсини в организма. Ефективността й се дължи на перфектно подбраната формула от екстракти от растения подпомагащи борбата с портокаловата кожа. В състава й влизат червен портокал, грейпфрут, ананас, гуарана, полски хвощ, бодлив залист, папая и зелен чай.

 

Целулитът се среща предимно при жените, като той се появява, заради склонността на мастните тъкани да задържат течности. Това от своя страна води до уплътняване на междуклетъчната матрица и натрупване на течности. Постепенно в подкожната тъкан се образуват характерните бучки, т. нар.„портокалова кожа“. Разбира се, появата му не е приятна за нито една жена. Точна заради испанската компания Artesania Agricola разработва антицелулитна диета Linda ren, която помага на нежния пол повече да не се тревожи за този проблем.

 

Червеният портокал е богат на витамин С и други мощни антиоксиданти, благодарение на които дезактивира свободните радикали, укрепва имунитета и забързва процеса на изгаряне на мазнините. Освен това намалява теглото и предотвратява натрупването на мазнини в тъканите.

 

Полезното действие на червения портокал се допълва от екстракта от грейпфрут, който има детоксикиращо свойство и ограничава появата на целулита. Това се дължи на съдържащия се в него биофлавоноидът нарингин. Той влияе благоприятно върху черния дроб и храносмилателната система. Нарингин, който също се съдържа в грейпфрута, пък се грижи за нормалния приток на храносмилателни сокове в тялото. Плодът влияе и върху синтеза на инсулина – това означава, че ако той е в нормални граници, няма опасност човек да изпита внезапни пристъпи на глад, в следствие на които да се натрупат и подкожни мазнини.

Силицевият диоксид и силициевата киселина в полския хвощ играят съществена роля при образуването на колаген. Това от своя страна подобрява състоянието на кожата. Растението има още и силно изразен диуретичен и детоксикиращ ефеккт. Помага и за изхвърлянето на камъни от пикочния мехур и бъбреците. Притежава и силно антисептично и антимикробно действие, което съдейства за по-бързата регенерация на тъканите.

 

Гуараната, която е в състава на Антицелулитна диета Linda ren с растителни екстракти и L-карнитин, регулира теглото, заради съдържащите се в нея вещества като кофеин и холин. Тя потиска апетита и забързва метаболизма, така че да изгаря повече калории, докато човек е в покой. Любопитен факт е, че тя има свойството да потиска гени, подпомагащи производството на мастни клетки.

 

Бодливият залист също действа благоприятно в процеса на намаляване на целулита. Това се дължи на свойството му да подобрява циркулацията на кръвта. Правилната циркулация на кръвта от сърцето към крайниците, от своя страна, намалява риска от застояване на кръвта в областта на крайниците. Освен това заздравява кръвоносните съдове и капилярите.

 

Папаята притежава детоксикиращ ефект, който стимулира разграждане на мазнините, натрупани се в черния дроб. Спомага и за за намаляване на холестерола.

 

Известен с антиоксидантните си свойства е и зеленият чай, благодарение на което се подобрява състоянието на кожата и се забавят ефектите от стареенето. Той способства и за премахването на излишните токсини и намаляването до минимум на мастните клетки, които са отговорни за целулита.

 

•          помага за премахване на целулита

•          предотвратява задържането на течности

•          извежда токсините от тялото

•          намаля мазнините в организма

•          регулира холестерола

 

Действие

 

Антицелулитна диета Linda ren с растителни екстракти и L-карнитин забързва метаболизма и спомага за изгарянето на мазнините. Освен това чисти организма от излишните течности и натрупаните токсини в тялото. Укрепва и кръвоносните съдове и облекчава появилите се отоци. Идеално подбраната й формула стяга кожата, премахва целулита и стриите.

Linda ren diet anticelulítico con extractos vegetales y L-carnitina

Хранителна добавка, 250 ml

 

Баркод: 8435041043747

 

Съставки: Сок от ананас концентрат, течен екстракт от червен портокал, грейпфрут ,гуарана (Sinetrol®) , течен екстракт от полски хвощ, бруско, папая, зелен чай, гуарана, подсладители (аспартам, ацесулфам К).

Съдържа: Подсладители. Източник на фениланин.

Приложение:  Допринася за поддържане на нормални нива на токсини, течности и токсини в организма, както и за нормална микроциркулация в целулитните депа.  

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разтворете 2 ml концентрат в 1 литър вода и разклатете. Приемайте през целия ден. Мерителната чашка е приложена в опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0