Назад
Най-продавани

В наличност

LINDAREN DIET Gulacontrol спрей за уста контрол на апетита 20ml

Код:

41658

Марка:

LINDAREN DIET

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

16.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LINDAREN DIET Gulacontrol спрей за уста контрол на апетита 20ml

Lindaren diet Gulacontrol

Хранителна добавка, Спрей за уста, 20 ml

 

Контролира апетита и помага за редуциране на теглото.

 

Спреят за уста Lindaren diet Gulacontrol на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който контролира апетита, така че драстично намалява желанието за храна. Линията е така разработена, че няма как при използването й човек да изпита неимоверни усилия, за да преодолее пристъпите на глад. Това се дължи на уникалните свойства на съставките й – златен корен, жаблек, вода от блатен тъжник, цвят от калуна, вода от хотония, дива ябълка, див овес.

 

Златният корен помага на организма лесно да преодолее психическа, умствена и физическа умора. Фитосъединенията салидрозиди, които са в състава на билката, имат силно терапевтично въздействие върху функциите на мозъка и нервната система. Спомагат за бързото приспособяване към стрес и увеличава издръжливостта при физически натоварвания, които са характерни по време на отслабване. Билката влияе добре и върху сърдечно-съдовата система, заради намаляването нивата на хормоните на стреса – кортизол и адреналин, а същевременно повишава хормона на щастието – серотонин. Освен това забързва метаболизма. Златният корен засилва имунитета и забавя стареенето.

 

Действието му за подтискане на апетита се засилва заради жаблекът, който също регулира нивата на глада. Това се дължи на съдържащия се в него алкалоид галегин, който понижава кръвната захар. Галелинът също подобрява поносимостта към глюкозата, а това от своя страна означава, че при промяна в съдържанието на глюкоза, тялото реагира достатъчно бързо. Той е полезен при храносмилателни проблеми, хроничен запек получен вследствие на недостиг на ензими в храносмилателната система.

 

Калуната притежава противовъзпалително и диуретично действие. Употребата й подпомага храносмилането и улеснява справянето с колики, диария и отлагане на сол.

 

Цветът от хотония е идеално средство за постигане на душевен мир. Той помага и за постигането на по-хармонични взаимоотношения с околните, като облекчава чувството за резервираност.

 

Със своите ябълчна, лимонова, хлорогенова киселини, захари и  пектини зелената ябълка е отлично средство за потискане на апетита. Използва се и за нормалното функциониране на

стомашно-чревния тракт. Повишава и храносмилателната активност.

 

Дивият овес пък притежава диуретични и успокояващи свойства. Затова е идеален при диети и тревожни състояния. Полезните му свойства се дължат на съдържащите се в него фенолни съединения, алелохимикали, скополетин.

 

•          подпомага процеса на отслабване и подтиска апетита

•          подобрява настроението

•          понижава холестерола

•          подобрява храносмилателната система

•          има силно диуретично действие

•          понижава кръвната захар

 

Действие

 

Спреят за уста Linda ren diet Gulacontrol благодарение на растителните продукти в състава си играе важна роля в регулирането на апетита по време на диети и намалява нервността по време на гладуване. Формулата действа бързо, като са достатъчни само две впръсквания дневно върху езика. Освен че регулира апетита той повлиява и върху нивата на инсулина и понижава холестерола. Подходяща е и за вегитарианци и вегани.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория