Назад

В наличност

PLANTIS DETOX Отслабване и детоксикация х 60 caps

Код:

41673

Марка:

PLANTIS

Производител:

Artesania Agricola, S.A,Испания

34.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PLANTIS DETOX Отслабване и детоксикация х 60 caps

PLANTIS DETOX Отслабване и детоксикация х 60 caps

 

За правилно функциониране на лимфната система.

 

Хранителната добавка Lympha Detox Plantis съдейства за правилното функциониране на лимфната система, като подобрява циркулацията на лимфата. Нейната роля в организма е изключително важна, защото осигурява хранителни вещества и витамини/минерали на клетките и филтрира отпадъчните продукти от органите, клетките и тъканите. Формулата на продукта се бори с атаките на външните патогени, следствие от инфекции.

 

Полезните свойства на хранителната добавка се дължат на съдържащите се в нея екстракти от дъб, касис, розмарин, коприва, мечо грозде, европейска винена лоза.

 

Дъбът е богат на полифеноли - антиоксидантни съединения, които съдействат не само за намаляване на възпаленията в организма, но и регулирането на холестерола. Танините в състава на дървото отговарят за свързването на протеините в тъканите и по този начин създават бариера, устойчива на бактериална инвазия.

 

Благодарение на силните си диуретични свойства касисът извежда излишните течности и токсини от тялото. По този начин той повлиява положително върху бъбреците, черния дроб и храносмилателния тракт. Богат е на витамини от  В-групата, С, както и на желязо, магнезий, фосфор, калций и цинк.

 

Европейската винена лоза пък допълва благоприятното действие на Lympha Detox Plantis чрез антиоксидантните си свойства. Повлиява благоприятно върху кръвоносната система, като подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове и минимализира риска от образуване на тромби.

 

Розмаринът от своя страна, играе важна роля при храносмилането и кръвообращението.

Богат е не само на витамини от групата В, А и С, но и на калций, желязо, калий, манган, магнезий, мед, флавоноиди, феноли, гликозиди и други фитохимикали. Розмаринът е добър помощник в борбата с излишните килограми, защото подобрява храносмилането.

Копривата, която е част от формулата на хранителната добавка, съдържа в себе си витамин С и К, бета каротин, силиций, желязо, серотонин, полифеноли. Затова и е известна със силното си диуретично действие. Повлиява положителни и при инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и уголемена простата.

Свойството на  Lympha Detox Plantis да извежда вредните вещества от тялото се подсилва и от мечото грозде. То също е известно с диуретичното си действие, дължащо се на хидрохинона в него.

•          регулира холестерола

•          мощен диуретик

•          стимулира лимфатичната система

•          подобрява функциите на черния дроб

•          има антибактериални и антивирусни свойства

•          намалява негативния ефект от мазнините и протеините в кръвта

 

Действие

 

Хранителната добавка Lympha Detox Plantis испанската компания Artesania Agricolа е ефективна при хора, чиято лимфна система е задръстена заради заседнал начин на живот, дехидратация, стрес и неправилно хранене. Повлиява положителни и при инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и уголемена простата. Намалява на възпаленията в организма и регулира холестерола. Извежда токсините от тялото.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0