Назад

Не е в наличност

MELLIGEL Гуарана - БИО енергиен гел x 12

Код:

38804

Марка:

MelliGEL

Производител:

Мелифера ЕООД


Последна продажна цена: 34.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

MELLIGEL Гуарана - БИО енергиен гел x 12

MelliGEL БИО Гуарана

 

Основната съставка - пчелният мед е първокласен източник на въглехидрати, които дават прилив на сили и енергия. Той има антибактериални свойства и съдържа витамини, минерали, ензими, аминокиселини и други полезни вещества, които укрепват имунната система.

 

Гуараната действа като стимулант, поради високото си съдържание на кофеин (два пъти повече от кафето - 3-7% срещу 1-2%). Повишава скоростта на метаболизма, бдителността и намалява умората.

Добавената канела е мощен антиоксидант и е свързана с намаляване риска от сърдечни заболявания чрез подобряване на кръвното налягане и балансиране на холестерола. Освен това подпомага пиковите нива на кръвната захар.

Кордицепсът е добавен, за да подпомогне тонуса, либидото и работоспособността.

Хималайската сол спомага за подобряване на електролитния балас на организма и е особено важна при интензивно мускулно натоварване.

 

MelliGEL БИО енергия в действие

MelliGEL е изцяло натурален продукт, който осигурява така необходимата енергия за работата на мускулите и мозъка. Съдържа био пчелен мед, смесен със сурови лиофилизирани био плодове, био билкови екстракти и хималайска сол; без никакво съдържание на ГМО и изкуствени добавки. Тъй като е суров, той стимулира имунитета, защото медът и другите съставки са пълни с ензими, полифеноли, минерали, антиоксиданти и адаптогени. Освен това, има свеж и естествен вкус.

Продуктите на MelliGEL са сертифицирани от Informed Sport, което е важна гаранция при употребата им от професионални спортисти.

 

Препоръчителен прием – едно пакетче преди или по време на интензивни натоварвания. Максимален прием – до 6 пакетчета дневно.

 

Производител: www.melligel.com

От 2016 г. Мелифера ЕООД специализира в производството на биологични медни продукти, които пласира на международни пазари. Те имат редица признания за иновации и качество. Съчетавайки функционалност с уникален вкус, целта ни е да популяризираме пчелния мед като суперхрана.

 

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0