Назад

В наличност

HERBAMEDICA NORDIC KRILL OIL KIDS омега 3 мастни киселини за деца x 60 caps

Код:

9151

Марка:

HERBAMEDICA

Производител:

HERBAMEDICA

39.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HERBAMEDICA NORDIC KRILL OIL KIDS омега 3 мастни киселини за деца x 60 caps

Нордик Крил ойл Кидс има високо съдържание на есенциални омега-3 мастни киселини, включително две от най-важните сред тях – ейкозапентаенова киселина (EPA) и  докозахексаенова киселина (DHA). Освен тях в състава му изобилно присъствие имат и някои омега-6 и омега-9 мастни киселини. Продуктът има високо съдържание и на ключовите витамини А, D3 и Е, както и на някои ценни флавоноиди.

Този комплексен състав на Нордик Крил ойл Кидс е причина приемът на продукта да носи няколко добре документирани ползи:

Силно противовъзпалително действие;
Ефикасно неутрализиране на свободните радикали и намаляване на оксидативния стрес;
Благоприятен ефект върху липидната обмяна и подпомагане поддържането на нормални  нива на холестерола;
Балансиращо действие върху хормоналната секреция и общо върху ендокринната система;
Стимулиране на когнитивните функции, паметта и концентрацията;
Регулиращо действие за нормална минерализация на костите и заздравяването им;
Укрепващ ефект върху имунитета и зрението.

Нордик Крил ойл Кидс има две ключови предимства пред традиционното рибено масло:

От една страна, ценните мастни киселини в маслото от крил се усвояват много по-бързо и пълноценно в сравнение с рибеното. Те са свързани с фосфолипиди, а не с триглицериди, както е при рибеното масло. Фосфолипидите са естествен компонент на клетъчните мембрани и преминават през тях свободно, проправяйки пъти и на мастните киселини за пълноценно навлизане в клетките на чревния епител, а оттам и в кръвообращението. Така ценните омега-3 мастни киселини в маслото от крил много бързо се транспортират из организма и се гарантира много високата им усвояемост;
От друга страна, маслото от крил няма характерния мирис на рибеното масло и не предизвиква гадене при децата. То се добива от крил, улавян в чисти океански води, което е предпоставка за безопасния му състав и липсата на токсични остатъчни продукти, тежки метали и др.
Нордик Крил ойл Кидс е съвременна хранителна добавка, специално създадена с грижа към децата. Препоръчва се приемът му да се консултира с лекар за постигане на оптимален ефект и избягване на нежелани странични ефекти.

Погрижете се за здравето си с Nordic Krill Oil Kids. Тази натурална хранителна добавка съдържа масло от крил, извлечено чрез студена екстракция и богато на множество ценни вещества. Редовният му прием подобрява дейността на нервната, имунната и сърдечносъдовата системи, успокоява възпалителните процеси, подсилва концентрацията и паметта.

Крил Ойл не е магия, а просто природен дар, който може да бъде от полза на всеки човек. В продукта се съдържат:

омега-3 мастни киселини (EPA и DHA);
омега 6 и 9 мастни киселини;
витамини А и Е;
флавоноиди.
Най-изобилни са омега-3 мастните киселини EPA и DHA. Това са вещества с множество ползи за здравето. DHA се съдържа в големи количества в мозъка и ретината на очите. Нейното наличие гарантира правилното протичане на редица физиологични процеси. Тази киселина служи като прекурсор на невропротективните метаболити и е изключително важна за здравето на нервната система.

EPA и DHA са известни с противовъзпалителните си способности. Когато се усвоят от организма, те преминават през редица ензимни процеси и се преобразуват в специализирани медиатори и противовъзпалителни ейкозаноиди. Това ги прави подходящи при лечението на заболявания, свързани с хронични и остри възпаления, като  астма и колит.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0