MOLLERS OMEGA 3 желирани рибки с вкус на портокал x 36
MOLLERS OMEGA 3 желирани рибки с вкус на портокал x 36Möller
Möller’s (Мьолерс) Омега-3 желирани рибки с вкус на портокал х 36 броя
Omega-3 желирани рибки на MÖLLER’S осигурява необходимия дневен прием на Омега-3 и витамин D.
Приятен вкус на портокал.
Без изкуствени оцветители.
Обичан от децата!
Дозировка и начин на приложение:
За деца над 3 години и възрастни – по 2 желирани рибки на ден.
Състав:
концентрирано рибено масло (естествена смес от токофероли) (DHA – 140 mg, EPA – 28 mg) – 280 mg; витамин D / холекалциферол (на база средноверижни триглицериди) - 5 mcg; други съставки: подсладители (ксилитол, сорбитол); пречистена вода; желатиниращ агент (говежди желатин); натурален аромат на портокал; коректор на киселинността (тринатриев цитрат); антиоксиданти (ябълчена киселина, аскорбинова киселина);
оцветяване (карамел).
2 желирани рибки съдържат:
Концентрирано рибено масло
560 мг
Омега-3 мастни киселини
374 мг
- DHA (докозахексаенова киселина)
280 мг
- EPA (ейкозапентаенова киселина)
56 мг
Витамин D
10 μg – 400 IU (200%*)
*Хранителна референтна стойност вж. Регламент 1169/2011
Вкусни желирани рибки, богати на Омега-3 и витамин D
Möller's е експерт в естествените Омега-3 от 170 години и всичките ни продукти са с изключително качество. Omega-3 желирани рибки на Möller’s съдържа естествени есенциални мастни киселини Omega-3 (DHA и EPA) и витамин D, с приятен вкус на портокал.
EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция*.
* благоприятният ефект се получава при дневен прием на 250 mg EPA и DHA
Помага за здравословен растеж и оптимално развитие на мозъка
DHA е един от основните компоненти на мозъка, с голямо влияние върху оптималното функциониране, клинично документирано. Möller's Omega-3 желирани рибки съдържа висока концентрация DHA, което допринася за нормалното развитие на мозъка и зрението. Витамин D допринася за нормалното усвояване на калция и фосфора и за поддържането на здравето на костите.
Норвежко качество от 1854 г.
Möller's е гаранция за най-високо качество на продуктите. Съдържа Омега-3 от риба, най-добре документираният източник на Омега-3 полиненаситени есенциални мастни киселини.
През 1854 г. норвежкият фармацевт Peter Möller революционизира производството на масло от черен дроб на треска. Неговата иновация в процеса на екстракция – методът на пара се използва и днес, така полученото масло е много по- чисто, запазвайки всички качества на Омега-3 мастните киселини и витамин D непокътнати.