Назад

В наличност

JAMIESON VITAMIN B COMPLEX + VIT C x 100 caps

Код:

31782

Марка:

JAMIESON

Производител:

JAMIESON

31.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

JAMIESON VITAMIN B COMPLEX + VIT C x 100 caps

B КОМПЛЕКС + ВИТАМИН C , 100 капсули


Натурален продукт подпомагащ борбата на организма със стреса, засилващ метаболизма и повишаващ енергийното ниво на тялото. Бързо действие.

(хранителна добавка)

 

За здрава нервна система и повече енергия.Витамините от група B са необходими за поддържане жизнеността и енергията на организма, подпомагат запазването на здрави зъби, кости, коса, кожа и нокти. Витамин B5 повишава хидратацията и здравината на кожата. Витамините B1, B2,B3, B6 и C са важни за правилното функциониране на нервната система. Витамини B1 и B6 съдействат за поддържане на здраво сърце и кръвоносна система. Витамин C повишава антиоксидантната защита на клетките и намалява вредното влияние на агресивните свободни радикали, в същото време подобрява и абсорбцията на желязо в стомашно-чревния тракт и усвояването му от храната.

 

Ефекти:

Витамин В12 участва като коензим, нужен за метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. Нужен е за образуването на: червените кръвни клетки; хемоглобина; невротрансмитерите (веществата предаващи информацията в мозъка) отговорни за памет, настроение и т.н.;

Биотинът е незаменим коензим на четири ензима нужни за различни функции като: образуването на енергия от глюкозата от въглехидратите на храната; изграждането и метаболизма на протеините и мастните аминокиселини; синтеза на нуклеинови киселини (участващи в деленето на клетките) и активирането на фолиевата киселина.

Витамин В7 подпомага оптималните строеж и функция на косата, кожата и ноктите.Фолиевата киселина е необходима за развитието на тъканите и системите (особено на нервната система) на плода в майчиния организъм.


• Важен за функционирането на нервната система;

• Подходящ при умора и силен стрес;

• Подобрява хидратацията и здравината на кожата;

• Допринася за доброто здраве на сърцето и кръвоносната система.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория