Витамини и минерали

Мултивитамини

Витамини и минерали Мултивитамини
-15%
-15%
Стара цена: 50.29 лв
42.75 лв

MATTISSON L-Tryptofaan Л-Триптофан 500 mg x 60 caps


Витамините и минералите са от съществено значение за здравето на човешкия организъм. Те играят роля в различни процеси, свързани с хормоните, костите, мускулите и мозъка. Свързани са и с производството на ензими, засилването на имунитета и поддържане на правилно функциониране на нервите и органите.

Едни от най-популярните хранителни добавки са мултивитамините. В тях най-често ще откриете различни витамини и минерали като витамин C, калций, желязо, магнезий, витамини от груба Б, и особено B6 и B12, селен, цинк и фолиева киселина.

Преди да започнете да приемате мултивитамини, е важно да се консултирате с вашия лекар или фармацевт, особено ако имате някакви здравословни проблеми или приемате лекарства.

Какви витамини и минерали за възрастни ще намерите в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете богата гама добавки мултивитамини в различни форми – капсули, разтворими и дъвчащи таблетки.

Едни от най-харесваните добавки в категорията са желираните витамини за жени от Alive. Тези мултивитамини са специално създадени, за да помогнат за жизнения тонус на жени под 50-годишна възраст. Освен да помогнат за оптимизирането на нивата на енергия, те допринасят и за нормално функциониране на сърдечно-съдовата и имунната системи, както и за красиви и здрави коса, кожа и нокти. Балансираната формула на продукта е без изкуствени аромати и консерванти.

Алайв серията на Nature’s Way включва и мултивитамини, специално мултивитамини за мъже. Те спомагат за повишаване на енергията, насърчават нормална работа на имунната система и подпомагат половата мощ и простатата.

Предлагаме и различни видове мултивитамини за възрастни над 50 години. Мултивитамини за жени 50+ от канадския производител Webber Naturals допринасят за нормалното състояния на женския организъм. Освен подпомагане на сърдечно-съдовата и имунната системи, продуктът помага и за поддържане на костната плътност и редуциране на риска от остеопороза. От същия производител ще откриете и формули мултивитамини, специално предназначени за мъже 50+ насочени към подпомагане на цялостно здравословно състояние, както и спомагане на здравето на простатната жлеза.

При нас можете да откриете и мултивитамини за диабетици, специално създадени, за да подкрепят нормалното функциониране на организма при хора с диабет и преддиабетно състояние.

Ако търсите мултивитамини за деца може да избирате между дъвчащи, смучещи, разтворими и течни формули. Supravit Kids за деца над 7 години са разтворими витамини, които помагат за стимулиране на растежа и развитието на детския организъм. Разтворими и с приятен вкус на ягода, те ще ви спестят чуденето как да накарате малкото човече да си изпие витамините.

Разтворими мултивитамини А-Я за възрастни от Doppelherz се усвояват бързо и осигуряват пълноценна комбинация от витамини, минерали и микроелементи за подпомагане на организма. Подходящи са при небалансирана диета и стрес, а приятният аромат на маракуя и портокал ги прави лесни за прием.

Изберете мултивитамини от онлайн аптека Subra

Разгледайте категорията ни с мултивитамини и изберете подходящите за вас според вашите нужди. 

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.  

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!