Назад

В наличност

FLORADIX MULTIVITAMIN Сироп с мултивитамини 250ml

Код:

4872

Марка:

FLORADIX

Производител:

SALUS HAUS

29.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FLORADIX MULTIVITAMIN Сироп с мултивитамини 250ml

Този сироп е чудесен избор за балансиран прием на нужния комплекс от витамини, които укрепват организма и имунната система през студените месеци и предпазват от пролетна умора с енергизиращото си действие. Мултивитамин съдържа 8 жизненоважни витамина, сред които А, В2, В6, С, D и Е, поддържащи цялостно системите в човешкото тяло. Семената от кола улесняват усвояването на витамините и естествено тонизират организма. Билките от своя страна спомагат за храносмилането, а плодовите концентрати придават приятен сладък вкус на сиропа.

Той е подходящ за прием от хора, възстановяващи се от боледуване, такива на диети, спортни атлети и всеки, който чувства отпадналост и иска да подобри нивата на витамини в тялото си.

Продуктът не е подходящ за деца под 6-годишна възраст, а бременните и кърмещи жени е добре да се консултират с лекар преди прием. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не бива да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене!

Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза за деца межу 6 и 12-годишна възраст е 5ml, веднъж дневно, а за възрастни 10ml на ден. Сиропът трябва да се приема сутрин на гладно за най-добро усвояване.

Начин на съхранение: След отваряне продуктът се съхранява задължително в хладилник, тъй като поради естествените съставки и липсата на консерванти, на топло място сиропът ферментира. Използва се в рамките на 4 седмици.
Не пийте директно от шишето, а използвайте мерителната капачка, за да избегнете внасянето на бактерии.

състав:

воден билков извлек (34%) от: семена от дървото кола, корен морков, плодове морски зърнастец, листа спанак, кафяви морски водорасли келп, пшеничен зародиш
концентрат от плодови сокове (31%): портокали, екстракт от рожков, гуава, маракуя, кайсия,лимон, ябълка, Вода, фруктоза, воден извлек от мая, гуарково брашно/ксантан, натурални аромати,
витамин С (аскорбинова киселина), никотинамид, витамин Е (D-алфа токоферол ацетат), витамин А (ретинол палмитат), витамин D (холекалциферол), витамин В1 (тиаминхлорид хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин-фосфат, натриева сол), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

 Хранителни стойности
За 100ml

За 10ml

За 5ml

енергия 110kcal 11kcal 5.5kcal
протеини <0.1g <0.1g <0.1g
въглехидрати 22g 2.2g 1.1g
мазнини <1g <0.1g <0.1g

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0