-20%
Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
-20%
Стара цена: 16.50 лв
13.20 лв

COLIEF DUO VITAMIN C капки 30ml 1+1


Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
7.69 лв

FORTEX VITAMIX VITAMIN C 1000mg + zink + selen + D3 x 20 eff tabl


Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо
6.79 лв

FORTEX VITAMIX VITAMIN C 200 течни сашета x 12 sach


Най-продавани
-14%
-14%
Стара цена: 9.69 лв
8.33 лв

DOPPELHERZ AKTIV Витамин C 1000mg + Витамин D3 + Цинк Депо x 30 tabl


-15%
-15%
Стара цена: 28.49 лв
24.22 лв

ABOCA VITAMIN C NATURCOMPLEX с ацерола x 20 sach


Витамин Ц, известен и като аскорбинова киселина, е незаменим за цялостното здраве и благополучие. 

Той е основно водоразтворимо вещество, което играе ключова роля в много процеси в организма.

Като антиоксидант, витамин С неутрализира вредните свободни радикали - нестабилни молекули, които могат да увредят клетките и да допринесат за хронични заболявания и стареене. Чрез намаляване на оксидативния стрес, витамин С може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания, инсулт и рак. Освен това, поддържа имунната система, като засилва функцията на белите кръвни клетки, които предпазват тялото от инфекции и болести.

Включването на голямо разнообразие от богати на витамин С плодове и зеленчуци в ежедневната диета може да помогне за поддържане на здрава имунна система, насърчаване на здрава кожа и намаляване на риска от хронични заболявания.

Тъй като витамин С е водоразтворим и не се съхранява в тялото, може да възникне необходимост от прием на хранителни добавки с него.

Докато витамин С обикновено се счита за безопасен и се понася добре, прекомерният му прием може да причини стомашно-чревни симптоми като диария, гадене и коремни спазми. Важно е да се отбележи, че прием на високи дози витамин С чрез добавки може да увеличи риска от развитие на камъни в бъбреците, особено при хора с анамнеза за бъбречни проблеми.

Въпреки че добавките може да са необходими в определени ситуации, винаги е най-добре да се консултирате със здравен специалист, преди да ги добавите към рутината си.

Изберете качествени продукти с Витамин C от онлайн аптека Subra

При нас ще откриете голямо разнообразие от качествени добавки с витамин C, както и комбинации от витаминa с други полезни витамини и минерали. Сред най-популярните продукти в категорията са Липозомен Витамин Ц 1000 мг от Doctor’s Formulas за силен имунитет и Витамин Ц 1000 от Nature’s Truth с диви шипки.

Ако имате проблем с прием на таблетки, може да изберете сред разнообразието от дъвчащи и течни формули. Дъвчащите бонбони на Nature’s Truth Vitamin C + цинк за подкрепа на имунната система са с естествен аромат на манука мед и лимон. Лесни и приятни за прием, те са без ГМО, глутен, соя и без изкуствени оцветители, аромати и подсладители.

Phyto Wave Liquid Vitamin C е хранителна добавка в течна форма, която се усвоява и абсорбира много по-лесно и бързо. Освен Витамин Ц, формулата съдържа и шипки, и биофлавоноиди, за да подпомогне дейността на сърдечно съдовата система, имунната система, функционирането на белите кръвни телца и усвояването на желязото.

Разгледайте категория „Витамин Ц“ и изберете подходящите за вас добавки, спрямо вашите нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Разберете повече за Витамин C.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!