Назад
Най-продавани
Нов

В наличност

BETTERYOU VITAMIN B COMPLEX орален спрей 25ml

Код:

36679

Марка:

BETTER YOU

Производител:

BETTER YOU

38.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BETTERYOU VITAMIN B COMPLEX орален спрей 25ml

BETTERYOU VITAMIN B COMPLEX орален спрей 25ml

e хранителна добавака, която съдържа висококачествен комплекс от всички 8 витамина от групата B под формата на практичен спрей с приятен вкус и аромат. Ежденевната й употреба помага за повишаването на тонуса и енергията в организма по естествен начин, за подобряването на метаболизма и справянето със симптоми на умора и отпадналост. Има свеж аромат и приятен вкус на малина, праскова и слива. БетърЮ Витамини Б-комплекс Орален спрей е хранителна добавка, разработена по съвременна формула, позволяваща директното доставяне на хранителни вещества в кръвта, така че да се усвояват бързо и ефективно от организма. Формулата на спрея позволява директното им достигане в кръвообращението, заобикаляйки първичната обработка от червата. Малките капки от спрея се абсорбират бързо в букалната мембрана на вътрешната буза, предоставяйки бързо и ефективно усвояване на хранителните вещества. Продуктът съдържа множество бионаличи съставки с цел оптимални абсорбиране и метаболизъм. Сред тях са и две форми на витамин Б12, метилкобаламин, с цел подпомагане естествените енергийни пътища на организма. Биотинът (B7) в състава благоприятства състоянието на косата и кожата. Витамини B6 и B9 подпомагат работата на имунната система. Витамини В3 и В5 благоприятстват работата на нервната система и психологическата функция. Рибофлавинът (B2) спомага за защитата на клетките от свободните радикали и за здравето на червените кръвни телца. Комбинацията от витамини B5 и B12 спомага за нормалния енергиен метаболизъм, справяйки се с умората. За възрастни и деца над 3 години. Подходящ за приложение по време на бременност и кърмене, както и от вегани, вегетарианци и лица на безглутенова диета. Без кофеин. Без добавки на енергийна основа. Без захар. Без изкуствени цветове. Без изкуствени аромати. Без пълнители. Без ядки. Без яйца. Без пшеница. Без соя. Без ГМО. Без алкохол. Без мая. Без палмово масло. Без производни на палмово масло.

Активни съставки:

ниацинамид (В3), калциев D-пантотенат (В5), пиридоксин хидрохлорид (В6), рибофлавин 5 фосфат натрий (В2), фолиева киселина [ като (6S) -5-метилтетрафолова киселина] (B9), тиамин мононитрат (В1), метилкобаламин (В12), D -биотин (В7)

Допълнителни съставки: вода, разредител (ксилитол),  регулатор на киселинността (лимонена киселина), консервант (калиев сорбат), естествен ароматизатор (праскова, слива и малина)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0