-15%
-15%
Стара цена: 41.79 лв
35.52 лв

MATTISSON Soja Isoflavonen Соя изофлавони х 60 caps


Най-продавани
-15%
-15%
Стара цена: 86.29 лв
73.35 лв

MATTISSON Lactoferrine Лактоферин 300 mg x 30 caps


-15%
-15%
Стара цена: 26.99 лв
22.94 лв

VITABIOTICS FEROGLOBIN Желязо B-12 сироп 200ml


-15%
-15%
Стара цена: 14.69 лв
12.49 лв

VITABIOTICS ULTRA Витамин Б-комплекс x 60 caps


Най-продавани
Нов
21.89 лв

HAYA LABS METHYL-B12 Метил-Б12 200mcg x 100 tabl


Най-продавани
Нов
38.49 лв

BETTERYOU VITAMIN B COMPLEX орален спрей 25ml


Витамините от група Б са осем витамина, които играят ключова роля за правилното протичане на множество процеси в организма.

Тези витамини са: Витамин B1 (тиамин), B2 (рибофлавин), B3 (ниацин), B5 (пантотенова киселина), B6 (пиридоксин), B7 (биотин), B9 (фолиева киселина), B12 (цианкобаламин).

Тази група витамини е много важна за здравето на тялото, защото може да помогне за превенция на инфекции и да подпомогне редица функции сред които: нивата на енергия, мозъчните функции, клетъчния метаболизъм, храносмилане и апетит, мускулен тонус и други. Те са особено важни при бременност или кърмене, защото подпомагат развитието на мозъка на плода и редуцират риска от вродени дефекти. Помагат и на майката за облекчение на гаденето и други симптоми при бременност и намалят риска от развитие на прееклампсия.

Витамините от група Б могат да се набавят с разнообразна диета от животински и растителни източници, но е важно да се знае, че не се синтезират от тялото. Поради това те трябва да се набавят редовно, а при съмнение за недостиг да се обмисли прием на хранителни добавки с тази група витамини. Препоръчително е приемът да се състави с помощта на вашия лекар или фармацевт, за да е съобразен с индивидуалните ви нужди и здравословно състояние.

Какви видове витамини от група Б ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете различни видове витамини от група Б самостоятелно или в комбинация с други витамини и минерали според специфичните цели на продукта. Предлагаме лесни за прием дъвчащи и течни формули, както и хапчета като витамин Б комплекс за нерви.

Витамини Б в комбинация с други витамини и минерали могат да помогнат за здравето на очите. Витамин B2, витамини А и Е и минерал цинк в хранителната добавка от Barbel Drexel DHA Augen допринася за поддържане на нормално зрение, за намаляване на умората в очите при работа на компютър или нощно шофиране и благоприятства защитата на роговицата от UV лъчения от слънце или осветление. Може да се използва и при профилактика на настъпващи възрастови дегенеративни увреждания на зрението.

Един от най-продаваните ни продукти е Webber Naturals B6 + B12 и Фолиева киселина. B6, наричан и „женския витамин“ заради положителното си действие над ПМС, помага и при неразположения при бременност. Фолиевата киселина, или B9, спомага за нормално развитие на плода по време на бременност. Тази хранителна добавка допринася за нормалната работа на сърдечно-съдовата и нервната системи; оказва и положително влияние над здравето на мозъка и когнитивните способности. Тя е естествен продукт без изкуствени оцветители, подсладители, консерванти, захар, глутен или ГМО продукти.

При анемия може да помогне комбинацията от желязо и витамин B12. Vitabiotics Feroglobin е хранителна добавка под формата на сироп за бърз и лесен прием. Комбинацията желязо и важният витамин B12 помага за нормално протичане на процеса на кръвотворене и производство на хемоглобин. Продуктът се препоръчва за хора с железен дефицит, бременни и  кърмещи, спортисти, вегетарианци, след оперативни процедури и други. Фероглобин Б12 намалява чувството за умора и отпадналост и повишава тонуса.

Изберете витамини от група Б от онлайн аптека Subra

Разгледайте категорията ни “Витамини от група Б” и изберете подходящите за вас хранителни добавки според вашите нужди. 

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.  

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!