Назад
Най-продавани

В наличност

VITABIOTICS PREGNACARE зачеване за жени x 30 tabl

Код:

10703

Марка:

VITABIOTICS

Производител:

VITABIOTICS

32.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

VITABIOTICS PREGNACARE зачеване за жени x 30 tabl

Pregnacare Conception Vitabiotics е висококачествена хранителна добавка, която съдържа оптимален комплекс от всички необходими вещества, нужни на жените, които се опитват да забременеят. Прегнакеър Зачеване Витабиотикс съдържа Фолиевата киселина (Витамин В9), Витамин B12 и цинк, които съдействат за правилното развитие на нервната система, главния мозък и правилното делене на клетките на плода, още през първите седмици на бременността. Формулата е обогатена с желязо, което спомага за нормалното функциониране на кръвоносната система. а L-аргининът съдейства за отделянето на яйцеклетката от яйчниците, за да може да бъде оплодена. Инозитолът подпомага овулацията и влияе върху плодовитостта на жената, а N-ацетил цистеин е важен антиоксидант, който спомага за увеличаване на шанса за забременяване.

Vitabiotics UK e британска компания, която разработва иновативни продукти, които през последните 20 години, са се утвърдили като най-продаваните хранителни добавки във Великобритания. Витабиотикс Великобритания произвеждат всеки продукт в съответствие с последните научни открития и най-високите фармацевтични стандарти. Мисията на Vitabiotics UK е всеки човек да получи най-доброто за своето здраве и здравето на близките си, за да може да бъде пълноценен в ежедневието си, и да води активен начин на живот на всяка възраст.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0