Назад

Не е в наличност

FILORGA FLASH NUDE FLUID цвят 01 Фуид за продължителна мултикорекция 30ml

Код:

32759

Марка:

FILORGA

Производител:

LABORATOIRES FILORGA


Последна продажна цена: 83.60 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FILORGA FLASH NUDE FLUID цвят 01 Фуид за продължителна мултикорекция 30ml

FLASH – NUDE FLUID

 

БЕЗУПРЕЧЕН ЕФЕКТ ЗА СЪВЪРШЕНО ГЛАДКА КОЖА

ЗА СЪВЪРШЕНСТВО ЗА МИГА – РЕГУЛИРУЕМО-ПОКРИВНА ТЕХНОЛОГИЯ: Съдържа “сливащи се с кожата” микро-пигменти, подобряващи тена по един изграждащ начин. Уникалната ултра-флуидна текстура се нанася на тънък слой за леко покритие или на по-плътен за по-интензивно. Слава се незабавно с кожата, без ефект на маска. Кожата е с равен тен и сияе, тъмните петна и зачервяването са заличени.

РЕШЕНИЕТО НА FLASH-NUDE ФЛУИД ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА МУЛТИ-КОРЕКЦИЯ

ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ + БЛЯСЪК: Формулата разчита на следните уникални съставки: NCEF, призната, заради забележителния си ефект върху качеството на кожата, комбинирана с анти-ейдж, активна съставка + мощен анти-гликанов, защитаващ колагена пептид за изглаждане на кожата. Неравномерността и тъмните зони за заличени, кожата отразява светлината и изглежда озарена.

ЗА РАВЕН ТЕН: Хексилрезорсинолът, молекула, известна със своите антиоксидантни и изсветляващи свойства, инхибира синтеза на меланин и намалява пигментните петна.

ЗА ЗАЩИТА [SPF30 + ПРОТИВ ГРАДСКОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ]: Слънцезащитният филтър SPF30 осигурява интензивна защита на кожата срещу UVA и UVB лъчи. Ниацинамидът предпазва от замърсяването от фините частици в градовете, като увеличава живота на клетките и укрепва кожната бариера. Наличен в 3 цвята. 00, 01, 1.5, 02

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0