Назад
Нов

В наличност

O'RIGHT Тоник с кофеин за стимулиране на растежа за мъже и жени 50ml

Код:

43682

Марка:

O'RIGHT

Производител:

Hair O'right International Corporation

205.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

O'RIGHT Тоник с кофеин за стимулиране на растежа за мъже и жени 50ml

Oright Caffeine Hair Tonic облекчава раздразнения скалп и подхранва корените на косата, правейки ги по-устойчиви. Съставът му включва естествен кофеин и екстракт от джинджифил, които стимулират растежа на здрава коса. Екстрактът от фумария се грижи за чувствителния скалп и го успокоява.Резултатът е здрав скалп и плътна, еластична коса.

Продуктът не съдържа:
Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

 

Начин на употреба: Впръскайте продукта върху чист и подсушен скалп, и масажирайте нежно. Използвайте ежедневно за най-добри резултати.

Предлагайки много повече от продукти с отлично качество, зелената козметична компания O'right е изцяло насочена към производството на органична козметика за коса. O'right е световно призната марка, която не отстъпва по нищо на „големите” имена в козметичната индустрия. 


Тайванският бранд произвежда продукти, които са създадени изцяло от натурални съставки, без добавени вредни химикали. Това са единствените продукти в света, които дават отрицателен въглероден отпечатък от производството до изхвърлянето им в природата. 


O'right създават 100% биоразградима бутилка, изработена изцяло от преработени плодове, растения и растителни отпадъци. Използвано е нетоксично соево мастило. Този продукт е носител на най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.


Всички опаковки, които O'right използва за продуктите си, са изработени от PLA - екологично чист пластмасов материал, който е 100% биоразградим. При посаждане, опаковката се разгражда в рамките на една година.


За O'right красивото бъдеще е базирано не само върху благосъстоянието на хората, но и върху уважението към всички живи организми. Затова при разработване на нови формули, O'right използват алтернативи на тестването върху животни.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0