Назад
Нов

В наличност

O'RIGHT Спрей за повдигане от корена 180ml

Код:

43688

Марка:

O'RIGHT

Производител:

Hair O'right International Corporation

47.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

O'RIGHT Спрей за повдигане от корена 180ml

Ултра повдигащият спрей на O’right придава текстура, подобрява структурата на косата и контролира нейното движение. O'right Superb Lifting Spray съживява фината и слаба коса, като прави прическата по-обемна и красива за дълго време.

O'right Superb Lifting Spray е подходящ за всеки тип коса.

Спреят притежава 83% натурално съдържание на оризови аминокиселини и екстракти от фурма, благодарение на което подсилва и повдига всеки един кичур. O'right Superb Lifting Spray притежава гъвкава фиксация.

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

 

Начин на употреба: Нанесете в корените на измита и подсушена с кърпа коса. За максимален обем изсушете с четка и сешоар.

Открийте приятна изненада в картонената опаковка на O'right Superb Lifting Spray! Изработена от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Най-зелената грижа за коса в света O`right!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали.

* Картонената опаковка на O'right Superb Lifting Spray съдържа семена! При засаждане в градината поникват цветя и билки.

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

 

 

 

Коментари (2)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0