Назад

Не е в наличност

BABUSHKA AGAFIA Шампоан укрепващ с кедър и прополис 550ml

Код:

49257

Марка:

Babushka Agafia

Производител:

Natura Siberica


Последна продажна цена: 6.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BABUSHKA AGAFIA Шампоан укрепващ с кедър и прополис 550ml

Информация за продукта:
Шампоанът за коса с прополис е създаден за укрепване на отслабени нишки. Включва, между другото, екстракти от прополис, сапунен корен, хмел, женшен, масло от семена на сибирски бор и пантенол, които укрепват и възстановяват косата.

Този шампоан е създаден по традиционните рецепти на плантаторката Бабушка Агафия за по-добро състояние на вашата коса. Уникалната сила на билките, съдържащи се във формулата, се дължи на суровия климат на дивия и безупречно чист Сибир. Шампоанът за укрепване на косата е на основата на екстракт от прополис, който регенерира, възвръща жизнеността на косъма и възстановява структурата му.
Маслото от семена на сибирски бор, благодарение на богатството на витамини E и F, подхранва и защитава косата от негативното влияние на факторите на околната среда.
Съдържащите се в шампоана екстракти от хмел и женшен укрепват и заедно с пантенола хидратират косата, която става мека, лъскава и еластична.
Сапуненият корен деликатно почиства, без да дразни или нарушава естествения баланс на косата и скалпа.

Нека Бабушка Агафия се грижи за вас!
Като дете Агафия Джермакова помагала на баба си да събира ценни тайгови билки. Запленена от лечебните растения, тя се научи да използва растенията за здраве и красота. Разработените от нея рецепти, богати на уникални сибирски билки, позволяват създаването на тази козметика.

Силата на сибирските активни съставки!
В този балсам ще намерите: прополис, екстракт от бряст, екстракт от хмел, слънчогледово масло, пчелен восък, масло от атласки кедър, масло от лайка, екстракт от сибирски здравец, екстракт от корен на женшен, екстракт от сибирски бор, зехтин от сибирски бор, хидролизирани млечни протеини, пантенол, ниацинамид.

Прополис Агафия - познайте цялата линия!
Прополисът е ценен в Сибир от векове заради своите лечебни и поддържащи свойства. Досега се препоръчва при лечението на много заболявания и състояния. Помага за възстановяване на жизнеността, красотата и младостта. Сибирската билкарка Агафия Ермакова често използва прополис при приготвянето на балсами за коса. Линията прополис включва шампоани и балсами, базирани на тази незаменима, полезна съставка, благодарение на която всяка, дори и най-увредената коса, възвръща младежката си сила и блясък.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0