Назад
Нов

В наличност

ISNTREE Есенция с Хиалуронова Киселина 50ml

Код:

44317

Марка:

ISNTREE

Производител:

COLMAR KOREA Co.,Ltd. 22-17

52.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISNTREE Есенция с Хиалуронова Киселина 50ml

ISNTREE Есенция с Хиалуронова Киселина 50ml

Isntree Hyaluronic Acid Water Essence хидратира и привлича влагата към по-дълбоките нива на кожата ви, поддържайки влакната на колагена и еластина влажни и здрави, удължавайки дълголетието им.

С участието на 8 вида хиалуронова киселина с различни молекулни нива: хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло хидратира и привлича влагата в по-дълбоките нива на кожата ви, поддържайки влакната на колагена и еластина влажни и здрави, удължавайки дълголетието им. Хиалуроновата киселина със средно тегло видимо напълва кожата, което води до по-младежки вид на кожата и минимизиране на порите. Най-големите молекули хиалуронова киселина хидратират повърхностно дехидратираната кожа и образуват бариера за поддържане на влагата в кожата.
След това естествените овлажняващи фактори бетаин, натрий PCA и пантенол допълват кожата, като същевременно помагат за укрепване на бариерата на кожата. Маслото от бодливи круши, извлечено от кактуса на бодлива круша и богато на витамин Е (известен като чистач на свободни радикали) и антиоксиданти, е известно със своята лечебна способност и действа като лек щит за влага, за да осигури устойчиво задържане на влагата. Маслото също е с високо съдържание на линолова киселина (незаменима мастна киселина), която доказано помага за излекуване на уврежданията от слънцето и намалява загубата на вода от кожата. Подходящ за уморена, дехидратирана и сух тип кожа, както и за чувствителна кожа.

Начин на употреба: Нанесете 2-3 капки върху кожата след цялостно почистване и нанасяне на тонер, преди нанасянето на подходящият крем като завършек на ежедневната грижа за кожата. Може да се използва сутрин и вечер.

Състав:Water, methylpropanediol, polyglycerin-3, glycerin, caprylic/capric triglyceride, 1,2-hexanediol, niacinamide, sodium hyaluronate, betaine, sodium pca, xanthan-gum, trehalose, panthenol, opuntia ficus-indica seed oil, hyaluronic acid, sodium-hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed hyaluronic acid, ascorbyl propyl hyaluronate, avena sativa (oat) kernel extract, pteris multifida extract, cynara scolymus (artichoke) leaf extract, hydrogenated lecithin, ethylhexylglycerin, pentylene glycol, cyclohexasiloxane, butylene glycol, hydroxypropyltrimonium hyaluronate, sodium acetylated hyaluronate, hydrolyzed sodium hyaluronate, beta-glucan, adenosine, carbomer, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, disodium edta, polyquaternium-51, tromethamine.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0