Назад
Нов

В наличност

ISNTREE Възстановяваща Ампула с Бифида 50ml

Код:

44318

Марка:

ISNTREE

Производител:

COLMAR KOREA Co.,Ltd. 22-17

52.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ISNTREE Възстановяваща Ампула с Бифида 50ml

Подмладяваща ампула с лизат на бифидобактерии IsNtree TW-REAL Bifida Ампула за грижа за зряла кожа.

Основната функция на ампулата е нейният висок регенеративен капацитет, който активира синтеза на колагенови и еластинови влакна в тъканите, повишава еластичността, намалява дълбочината на бръчките и забавя процеса на стареене.

Продуктът укрепва имунната система и защитните функции на кожата, предпазва епидермиса от увреждащото въздействие на външни химични и физични фактори, а също така възстановява липидната бариера.

Серумът изпълва клетките на кожата с активни хранителни вещества, елиминира сухотата и лющенето, помага за поддържане на оптимално ниво на влага в клетките на епидермиса. Стяга и укрепва тургора, подобрява еластичността на кожата, нежно изсветлява и помага за премахване на пигментацията и старческите петна.
Серумът се препоръчва за борба с:
Мимически бръчки и първите признаци на стареене;
Пигментация;
Сухота и дехидратация;

Основни активни съставки:
- Ензимен лизат от бифидобактерии - притежава най-мощните възстановяващи, репаративни и защитни свойства. Стимулира пролиферацията на фибробластите – основните клетки на съединителната тъкан. Този факт обяснява отличната способност на серума да изглажда бръчките и да прави кожата гладка и равномерна.
- Ниацинамид - спомага за стимулиране на синтеза на колаген и подобряване на защитните функции на кожата, помага за намаляване на трансепидермалната загуба на влага от епидермиса и премахва пигментацията, овлажнява, стяга порите, успокоява, изсветлява.
- Аденозинът е мощна съставка против стареене. Стяга кожата, засилва производството на колаген, помага за намаляване на броя на бръчките и забавя процеса на стареене.

Комплексът от пептиди - подмладява, намалява съществуващите бръчки и предотвратява появата на нови, стяга, овлажнява и забавя процеса на стареене. Пептидите спомагат за укрепване на контурите на лицето, повишават общия тонус на кожата, ускоряват естествения процес на производство на колагенови и еластинови влакна в епидермиса.
- Лактобацили - изсветляват, овлажняват, премахват зачервяванията, регулират производството на меланин в епидермиса, нежно ексфолират роговия слой и ускоряват процесите на регенерация.

Защо да изберем Bifida Ferment Lysate? Това е пробиотична съставка, която се използва в един от най-емблематичните серуми в света, Estee Lauder Advanced Night Repair. Въз основа на информацията от производителя, той мощно предпазва от UV-индуцирани увреждания на кожата и помага за възстановяването на ДНК.

Що се отнася до публикуваното изследване, бихме могли да намерим едно обещаващо. Той показа, че прилагането на 10% бактериален екстракт върху чувствителна, реактивна кожа помага за по-добра бариерна функция и намалена чувствителност на кожата.

Начин на употреба: Нанесете подходящо количество от продукта след измиване на лицето, разстелете го внимателно, за да покриете цялото лице.

Състав: Bifida Fermentation Lysate, Water, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Rice Ferment Filtrate (Sake), Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Portulaca Oleracea Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Beta-Glucan, Palmitoyl Oligopeptide, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Carbomer, Arginine, Butylene Glycol, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Illicium Vernum (Anise) Fruit Extract, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0