Назад
Нов

Не е в наличност

LAPOTHICELL Лекуване с Идебенон, апликатор 20ml

Код:

44313

Марка:

LAPOTHICELL

Производител:

Coson Co., Ltd.


Последна продажна цена: 60.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LAPOTHICELL Лекуване с Идебенон, апликатор 20ml

Новонасоченият Keep Your Youth Idebenone Treatment е висококонцентриран крем за подобряване на бръчките, съдържащ Ibedenone, вещество No1 антиоксидант. Идебенон е антиоксидант 4 пъти по -силен от витамин С и 10 пъти по-силен от коензим Q10. Известен е с ефективно засилване на бръчките, еластичността и отпускането на кожата, които са признаци на стареене.

Идебеноновото лечение на LAPOTHICELL съдържа 1000 ppm нискомолекулен идебенон, абсорбира се лесно от кожата, приписвайки еластичност на отслабения кожен дерматичен слой близо до очите и устата и имащ синергичен ефект с аденозиновото вещество за ярко засилване на потъмнелия тон. Охлаждащият апликатор помага на висококонцентрираното хранене да се абсорбира равномерно от кожата, а материалите от клас EWG Green са използвани, за да направят продукта по-ефективен. Keep Your Youth Idebenone Treatment е проверено като дразнещо (0.00) при тест за дразнене, доказвайки, че тези с лесно раздразнена кожа могат да използват продукта с увереност.

Препоръчва се за:
- Тези с фини бръчки близо до очите и устата
- Тези, които искат еластична линия на лицето
- Чувствителна кожа, често страдаща от кожни проблеми
- Тези, които искат да се грижат за потъмнелата и суха кожа

Начин на употреба: Сутрин и вечер нанасяйте по кожата на лицето и леко натиснете, за да се уверите, че формулата се абсорбира добре. Или използвайте апликатор, за да масажирате желаното място, за да абсорбира продукта.

Състав: Water, Isopentyldiol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Beeswax, Betaine, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Hydrogenated Lecithin, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/Capric Glycerides, Hydroxydecyl Ubiquinone, Squalane, Soluble Collagen, Yeast Extract, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Disodium EDTA, Glutathione, Andrographis Paniculata Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Diamond powder, Linalool

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0